Cytuj:
IRVINE, Calif. –– November 9, 2006 –– Blizzard Entertainment® announced today that World of Warcraft®: The Burning Crusade™, the highly anticipated expansion to the world's leading subscription-based massively multiplayer online role-playing game, World of Warcraft, will be in stores on January 16 in North America and Europe.
Huragan ja nie rozumiem Twojego posta ostatniego. Że czego CDP nie wie? w każdym Państwie jest wiadomo, że 16 stycznia jest premiera i 16 stycznia gra trafi na półki sklepowe z możliwością sprzedaży, więc ja nie rozumiem o co "hallo" jest w twoim topiku ostatnim. 16 stycznia jest premiera, 16 stycznia będzie na półkach, 16 stycznia dostaniesz gre z ich strony, czyli wysyłka w dniu premiery.
Po drugie, wątpie że Blizzard popełni drugi raz ten sam błąd, że zrobi za mało kopii gold. Teraz wiedzą ile ludzi gra w tą gre i jaka ilość kopii jest potrzebna. Na pewno nie zrobią 7mln, ale na pewno zrobią ich dużo.
Ogólnie robicie za duży sik przed premierą. Jakieś zamówienia z innych krajów, nakładki na bete żeby wejść na server jako 1-szy. Dzizus ludzie. Zadzwońcie, pomeilujcie z ludźmi z ultimy, z cdp a później piszcie co wiecie, bo jak narazie konstruktywne posty to ja widzę u 3 osób w tym temacie.
Pozdrowienia dla Admina który mi od końca listopada avattar wrzuca! :lol: