superXtra napisał(a):
Ja mam 10,5k hp 22x resilience jak gralem ostatnio i wyskoczyl taki jeden,zrobil pyro i nic wiecej bo dostal silence (zabral mi ok. 1k+ bo mialem icebarrier), pozniej poszedl iceblock i przez reszte walki koles poprostu nie jest wydajny bez 3 minutowek. W arenie nie ma czegos takiego jak pyro za 6k -_-
Mogles miec jeszcze fire ward i bys nie dostal nawet tego 1k+. Wiesz moze byc jeszcze lepiej i pyro w totemek szamana, albo resist, itp itd. Ale moze byc tez tak ze robisz ice block i dostajesz dispell potem pom+pyro, fireblast, blast wave, cos tam priest dorzuci i nie zyjesz, takie ble ble ble...
Po za tym patrycjusz nie napisal co znaczy ze mu nie idzie, czyli jaki rating ma a ile mu sie marzy
. Bo pom+pyro na niskie ratingi tak do 1800 to jest niesamowicie wydajne.
Teraz gram tez lockiem (od 3 tygodni, bo wczesniej mage) i musze przyznac ze juz kilka razy testowal na mnie mage swoje pom+pyro. Polega to na tym ze gosc na poczatek walki wpada na mnie i wywala co ma, najglupsza rzecz na swiecie, tak uzywane na pewno wiele pozytku nie przyniesie. To powienien byc taki troche execute
.