Domin kurwa <browar>
Ogólnie ssijcie pleby i tak w dupe dostaniecie ;p;p;p;p
Nie nie tak na poważnie bez wulgaryzmów. Frost Magulec zawsze bazował na mniejszym dmgu. Nie zależnie czy w PvE czy w PvP. Zawsze był gorszy bo nie rolował. Trzeba było się naprawdę napocić i w ciągu 4 godzin raidu mieć 2 minuty w sumie postoju a i tak przegrywał człowiek z Fire plebem. Mieliśmy szanse teraz z elementalem podskoczyć pod fire plebów, ale po tym nerfie to sobie possać będziemy mogli nawzajem.
Gówno trafiło w wentylator, 2 magów Fire i Frost i Frostuwa będzie do novy z elementala i lekkiego dmgu na tyłach a Fire plebstwo będzie dumne ze robi dmg bez skilla.
enywaj. zajebiscie sie spotkac mage vs mage i obydwoje elementala wystawiają. ostatnio tak mialem przy haala, walka ~1m30 sec.
Co do main scorch dmg. lael, nie wiem nawet nie chce myslec o co lata. mam zrezygnowac z bicia po 10 mobow na rzecz scorchowania? NEVAh. wytargałem dzisiaj 22% na crita na full frost buildzie przy 580dmg spells z molten armor. na fire przekroczyłym 30%. mogloby to niezle zadzialac, ale ja nie cierpie fire. musialbym bys w dolku zeby to zrobic - chociaz kto wie, zobaczymy pozniej.
Nephilim napisał(a):
w szczegolnosci SL lock z 12k hp.
A ty kolego nie kozacz, bo na 95% ja Ci mówie że byś zdechł
. Dziękuje.
Qraczek napisał(a):
bargaw napisał(a):
jak tam pyro?
A widziales kiedys talenty do skrocenia czasu castowania pyro ?
Sobtainer napisał(a):
KURWA. Jak ja się dzisiaj wkurwiłem. Takiego nerfa to jeszcze magowie nie mieli. Na Stamina gearze mam 990 BOLTA!! ja Cie pierdole co za szyszki zryte tam mają. .
A normalnie to po ile miales te bolty Panie Full Frost Rzadzi magu ?
Zreszta jak sam napisales ... w stamina gearze, wiec zakladam ze i tak decydujesz sie w ten sposob na lekki nerf dmgu wzgledem staminy ?
L2P hihi
Qra plx, weź stary zainwestuj w pasek jakiś
) NW nigdy nie był dobry ;p