Nie ma co sie rozwodzic, to co planuje blizz jest tylko w ich glowach. Gram juz dlugo i musze przyznac jedno, wiele mozan zazucic Blizzardowi, przeklada daty premier, trzyma w nie pewnosci ... ale jedno jest pewne. Kazda gra ktora wychodzi jest poprostu SUPER. Ja zaczolem od StarCrafta, gra ma tyle lat a ciagle jest zywa, do tego warcraft + WoW. Na choryzoncie widac SC2, D3 - poczekamy dlugo i doberze.
Slyszac ze niektore gry maja slaba grafike, np WoW. Przypominam ze grafika wowa powstala ponad 4 lata temu, a chcac przerobic ja do poziomu AoC lub WAR, to pomyslcie czy wasze kompy by udzwignely raid 25 man + spele + swiat .. bo ja watpie.
A tak poza konkursem ... Mi sie marzy MMO ( ale z prawdziwego zdarzenai cos ala wow/war) w uniwersum Fallouta. Postnuklearny swiat, proces rozwoju postaci cos jak EVE ( skill train) + moze jakies elementy Exp + jakis lvl PvP ( combat ). Brak odkrytych map - exploracja, odkrywanie nowego ( cos jak w eve szukanie plexow
tu ala stare bazy, bunkry itp). Tworzenie gildi ( cos ala raiders, korporacje kupcow ogolnie FFA kazdy ma co chce). Moze kiedys doczekamy sie takiego dziela ... oby:]