gralem rogalem od 11.02.2005
nie da sie jednoznacznie powiedziec czy daggery sa lepsze do pvp od mace / swordow. To wszystko zalezy. Generalnie ja gralem na daggerach zawsze. NA daggerach jest latwiej z magami szczegolnie, i jest to inny styl gry bez 110 energii ciezko jest zrobic pelnego stunlocka, bo zawsze po cs ,bs ks, pomiedzy bs i ks jest jakies 0,5 sec przerwy kiedy mozesz dostac blinda or so. Nawet z energy watch ciezko jest to wymierzyc chyba ze cel jest afk/stoi w bezruchu
NA mackach na hemo gra sie inaczej, robisz pelny stun lock ale masz przejebane z magami bo zawsze Ci dadza blinka po csie, a innego openera nie masz. Na daggerach zawsze mozesz sprobowac tez ambush gouge, na swordach cs gouge. Ale w przypadku swordow mag daje blinka z 100%hapa i jedzie Cie jak bura suke( na daggerach zawsze ma te 1,5-2k hp mniej, no ale doliczyc tez trzeba shielda). Co do warkow, priestow, warlockow, hunterow czyli w zasadzie z kazda inna klasa - imho dagger przegrywa tutaj z sword/ mace do wyjscia tbc, jak bedzie w tbc ciezko powiedziec, ale z tego co zdarzylem zobaczyc shadowstep po prostu
wymiata i dlatego tez moze dac niewyobrazalna przewage daggerom
. Jakby nie bylo dla mnie daggery sa po prostu ciekawsze i charakteryzuja sie wysokimi liczbami
co kazdy kocha, i te %crit na bsa.... <3 jesli gdzies sie pomylilem, a moglo tak sie stac to prosze mnie poprawic
pozdro