Nikon napisał(a):
wole juz improved mana burn niz iner fire
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
potem 10% tansze instant casty tez do mnie nie przemawiaja bo jak jestes w grupie to paina i plagi to az tak czesto sie nie uzywa dispel jakos tez sporadycznie bo przewaznie to poisony leca anie magic i desase tylko sie leczy kumpli a jak sie walczy 1/1 to i tak sie niszczy przeciwnika wiec raczej barziej wole 5 wladowac w wand specj i znalezc dobra rozczke z shadow damage
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
a w ogole ten shadow form jest dziwny niby zajebisty a tak naprawde jak go uzywam to sporadycznie bo jak sie wladuje na moby +3 lvl wieksze odemnie to i tak musze go wylaczyc zeby sie leczyc bo sam vampiric nie pomaga wiec chyba w niedlugo zmiane talntow robie i tego w ogole nie biore
![:]](./images/smilies/icon_har1.gif)
o kurde po przeczytaniu tego sam nie wiem o co mi chodzi
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
DD ale nie chce mi sie zmieniac
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
co do improved mana burn i inner fire to masz racje
ale tracic taleny na + dla rozdzki? - toz to marnotractwo - u mnie to wyglada tak: jak ktos ma wyzszy level odemnie (nawet o jeden ) to za kazdym razem lapie resista - no moze nie za kazdym razem ale jest to jakies 95% resistow) - wiec dla mnie rozdzka jest bezuzyteczna - czasami bije ja mniejsze moby
no i jeszcze shadowform i moby 3 levele wieksze - jakos bije takich bez problemu - shield w zupelnosci wystarczy - czasami (ale to bardzo zadko) mam problem jak 3-4 czary pod rzad nie wejda (resist) - to pozostaje tylko ucieczka