Podpisuje sie pod postem Marka wszystkimi kończynami.
Cytuj:
akurat Disorder jest w stanie samodzielnie robic MC nawet przy nieobecnosci 40% 60 lvls,
Znaczy sie robicie MC czy uważasz że moglibyście zrobic ?
Anyway wogole nawet nie wiedziałem że disorder to taka duża gildia.
Cytuj:
..Rozumiem warriorow czy rogue bo dla nich bron epicka to spory kop...
Gear z honoru jest do pvp i tylko do tego. Ja nie chce być gimpem w innych cięższych niż MC instance które bez wątpliwości kiedyś tam będą i dlatego kompletuje też gear do pve. Zreszta o jakich ty dwóch czy trzech epicach mówisz ? Szczególnie jako druid
. U nas druidzi i hunterzy powoli już kończą swoje sety z MC.
Cytuj:
Ja swoje 75% CP wbilem solo i chwala blizowi ze mocno gre 1 v 1 promuje
Ano chwała. Z tym że jako hordziak nie mam praktycznie szans na uczciwe 1/1,. I właśnie o to sie rozchodzi. Ja bym nabił nawet 100% punktów solo ale niestety nie jest mi to dane jak tobie
. Wkurzyłem sie, zmieniłem builda i przerzuciłem sie na killowanie w grupach 3-4 osobowych.
Cytuj:
Co do WoWa to jedno mi sie nie podoba, co chcialbym zeby sie zmienilo. Mianowicie instancje sa za dlugie. Zadko kiedy mam wiecej niz 2 godziny na granie. I kiedy mam te instancje robic?!? Mysle, ze w dodatku mogliby dodac cos krotszego.
Sorry ale end game content jest dla no-lifów
.
A tak na serio to ja w sumie sie ciesze, zrobienie takiego mc wymaga jakiegoś tam wysiłku , pózniej kiedy właściwie samo robienie MC staje sie łatwe ,wymaga chociaż poświęcenia pewniej ilości czasu. Krótsze instance = więcej farmienia = większa powtarzalnośc itemów = jeszcze mniejsza róznorodnośc gearu.