r_ADM napisał(a):
Cytuj:
Naprawde nie moge w to uwieżyć. Zwykle wygrywam walki 1vs1 (poza priestami i lockami z fell) czyli mamy dwie możliwośći:
na filmikach pvp tez wszystkie walki sa wygrane...
![:roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
No i?
r_ADM napisał(a):
Bylo by to w ramach systemu papier kamien nozyczki. Dobry warlock vs dobry mag zawsze wygra warlock, to samo z priestem. Reszta klas (poza warriorem i rougiem) maja szanse na zwyciestwo wieksze niz 50.
Ok jestem wstanie się zgodzić. Ale co z tego? Mi to nie przeszkadza, możesz sobie powiedzieć że grasz w hardcore mode ;]
r_ADM napisał(a):
Cytuj:
Ja nawet już nie sheepuje ludzi w pvp 1vs1 bo niby po co?
no i o czym to wg ciebie niby swiadczy
O niczym. Ktoś kiedyś sobie ubzdurał że mag wygrywa 99% walk tak: Sheep > Fireball > PoM Pyro > Fireblast > CoC > IAE. Teraz jak utrudnili takie przeprowadzenia walki to wszyscy płaczą.
Fakt1: Sheep można zdjąć trinketem
Fakt2: Trinket ma 3min cd. Więc albo sheep albo slow/nova więc w czym problem?
Fakt3: Sheep jest szybkim castem w czym problem zrobić resheep?
Fakt4: Sheep jak już chwyci to trzyma około 15s (bug) to dalej wystarczająco na bandage/evocation
r_ADM napisał(a):
Ja nie jestem gimpem w pvp, mam dobry sprzet. A skill w tej grze wlasciwie nie istnieje, jest tylko wiedza co robic kiedy; i nie, to nie jest skill.
Sorry ale jak ty w tym razie definiujesz skill? Bo moim zdaniem to właś nie jest definicja Skilla:
Wiedza > Wiesz kto co może i kiedy
Doświadczenia > Wyrobione reakcje na określone zachowania przeciwników
Opanowanie > nie trzęsą ci się łapy na klawiatórze i nie mylą klawisze
Orientacja w walce > Nawet jak masz dwóch przeciwników na sobie to nie tracisz głowy.