Aerii napisał(a):
Osobiście nie mam problemu z żadnymi rogami mam sprzęt z 12 ranka PvP i jedyną mozliwościa na zabicie mnie przez roga to dorwanie mnie na koniu gdzieś w terenie za to jak mam walczyć z wojem to ja wymiekam do tej pory wgrałem chyba jedna walke 1na1 nienawidze plate u wojów.
Z Hunterem to jest tak on cię zobaczy pierwszy to wygrał na 90% jego zobaczyli pierwszego przegrał na 75%(tą zasade mogą zachwiać umiejetności gry i sprzet tylko)
Nie trafiasz na dobrych rogali. 95% nie odpala detect traps, 95% nie wie ze mozna zdjac z siebie marka, nie wiedza co to herbata czy poison(z czym czesto sie spotykam) . 50-95% rogue to no skill, bazuja na dmg i nie potrafia grac ta klasa. Malo ktory rogue uzywa 21/8/22 wraz z blindem, pvp trinketem itd.
Czyli, w moim mniemaniu 9x% rogue nie ma bladego pojecia jak grac swoja postacia. Juz nie wspomne o tym ze nigdy nie grali inna postacia, nie znaja skili, talentow, innych klas itd...po prostu, rogue to DD, tak jest na wiekszosci forow i tak ludzie go traktuja, sadza ze ambush+backstab i kazda klasa lezy i kwiczy.
Czesto widuje jak rogue przegrywa w pvp nawet z o 5lev nizszym przeciwnikiem, paladnem, czy magiem lub warriorem.
Ja ze swojego doswiadczenia wiem ze hunter nie jest trudnym przeciwnikiem, trzeba po prostu wiedziec jak z nim postepowac. Jesli sie wlazi w jego trapy, walczy z petem to co sie dziwic ze sie przegrywa.
Jedno co moge na koniec dodac to rogue jest bardzo skilowa klasa. Latwo sie nim zabija no skilled, oraz nizsze levele jak i osoby z cienkim sprzetem, ale juz od rank 11-12 full epics zaczyna sie prawdziwe pvp, gdzie 1 maly blad, nie ten ruch myszka i juz sie przegralo, gdzie inna klasa moze popelnic blad tam rogue musi byc perfekcjonista przewidujacym wszystkie mozliwe zagrywki przeciwnika.