Mirtul napisał(a):
Fabianek napisał(a):
- sprzedawanie BoPow z mc i bwl
Mozesz mi powiedziec jak? :s
Z MC/BWL mozesz sprzedawac tylko BoE/nexusy.
banalnie bierze delikwenta na run, jak dropnie to buli gold (za pomoca trade) i podnosi item.
Robus napisał(a):
generalnie koszty naprawy sprzetu na poziome t2 po 1 dniu dedzenia w naxx moga u rogala dojsc do 20 goldzisza
20 golda to godzina na burning lub na tyrsie, wiec jeszcze nie jest zle
gorzej jak naprawy zaczna siegac 50 G, wtedy juz tak pieknie nie bedzie
heh to musicie malo wipowac albo macie krotkie rajdy dla mnie 20g (a jako drood to uzywam itemow z bwl/mc) to nawet nie jest 10 wipe'ow, bo jednorazowy wipe u repair bota kosztuje mnie dokladnie 2g 34s. A teraz z punktu widzenia drooda (rogale maj w koncu swoje buffy zapewnie rownie kosztowne):
- mageblood potion - ~3g
- food 12sta/spi - 50s
Do tego dochodza flaski, glownie titany (w koncu oom drood > dead drood) 40-60g co 2 godziny, gr nature/fire prot potions ~3g za sztuke, a takze major mana potion 3-4g za sztuke, dark rune'y po 2g za sztuke, w sumie jak wszystko podliczysz po podejsciu do bossa i wipie powiedzmy na <30% wychodzi ze
wipe nie kosztowal cie 2g 34s (naprawy w moim przypadku) a
20+g. I to byla tylko jedna powazna proba a nie caly rajd.
Robus napisał(a):
osobiscie posiadam alchemie/herb, wiec placic za poty nie musze
ja mam alchemie na mainie i herbalism na alcie tyle ze nie mam czasu scigac sie z chinczykami po zielsko wiec kupuje na ah.
Cytuj:
dodatkowo jako alchemia jest to jedyny craft ktory sprzedaje sie non stop - > Greater Fire/Nature Prot, Mageblood Pot, Mongoose, Greater Agi
fakt
Cytuj:
posiadam praktycznie wszystkie recepty jakie sa w grze (nie mam tylko jakiegos tam Discolored Healing Potion i Flask of Chromatic Resistance), wiec generalnie jest na czym zarobic ;P
ja posiadam wszystkie bez wyjatku a i tak od czasow w naxx narzekam na brak kasy, gdzie w aq to bylo nie do pomyslenia. Recipe na Discolored Healing Potion poszukaj w tanaris lub ogri, ew. zrob alta hordowego i zrob sobie questa