Sobtainer napisał(a):
Gówno trafiło w wentylator, 2 magów Fire i Frost i Frostuwa będzie do novy z elementala i lekkiego dmgu na tyłach a Fire plebstwo będzie dumne ze robi dmg bez skilla.
Ty chyba jakies kompleksy masz w stosunku do fire magow .. powaznie ... Wbrew pozorom firemag zeby w PvE robic porzadny dmg tez musi sie starac
Odnosze wrazenie ze nigdy nie probowales, a sie madrzysz
Sobtainer napisał(a):
bla bla bla molten armor blah bla blah
Tak, molten armor jest fajny
Najbardziej podoba mi sie plywanie w jeziorku w Zangarmarsh (czy jak to cholerstwo sie nazywa) i piranie ktore sie zabijaja o molten armor. Fajnie ze crituje, szkoda natomiast (!) ze nie uzywa mojego +dmgu. Ale wtedy przeciez wszyscy by plakali ze molten armor jest be.
Sobtainer napisał(a):
Qra plx, weź stary zainwestuj w pasek jakiś
) NW nigdy nie był dobry ;p
Kiedys Ty mnie synu inspectowal ostatnio ? Czy moze profil mam nie zaktualizowany
(hint: pasek to jeden ze slotow ktory akurat mam wypelniony gadzetem z T3). A jak mnie widziales w T2 to pewnie wlasnie wylazlem z jakies instancji i uzywalem 3 kawalkow NW zeby troche aggro zmniejszyc (jak juz wspominalem wszyscy lvluja i prot tanka co by porzadnie aggro trzymal to teraz ze swieca szukac
A a propos nerfa - jakos szczegolnie nie zauwazylem ... Tzn fakt, ze dmg standardowego frostbolta (31 arcane/23 frost chwilowo jestem) spadl, ale zeby to byla jakas okrutna roznica - raczej nie. Na wiekszosc mobow starczaja i tak 3-4 frostbolty (jak nic nie kritnie) i fireblast wiec dla mnie roznicy nie ma. Co mnie natomiast ciezko (!) wkurwia to paradoksalnie moj mana pool. Przy moim buildzie self buffniety mam jakies 8800 many (arcane mind + racial gnomow + 63 lvl). Wiec niby many starcza na dluuuuuuuuuugo, ale jak juz sie skonczy to kurwa minuta siedzenia i picia jak obszyl ... No ale juz za 2 lvle nowa woda.
A podsumowujac moje wrazenia z BC - poki co jest fajnie. Tzn. dosc mocno casualuje (na co wskazuje moj lvl), ale jakos mi sie mag znowu spodobal. Bardzo dobry dmg, kosmiczna (nova, iceblock, nowy mana shield, blink, bla bla bla) przezywalnosc o w ogole
I pytanko z innej beczki - probowal ktos ostatnio cos rajdowac ze starych rzeczy ? W sensie AQ40 czy Naxx ... widac jakas potezna roznice w trudnosci po podniesieniu lvl capa graczy ?