acer. napisał(a):
Mendol napisał(a):
no skoro wam sie nie nudzi od 4 lat farmowanie epixow i instancji, to jestem calkiem spokojny, ze mi sie nie znudzi ogolna mlocka w rvr
mnie meczy czytanie waszych postow wychwalajacych wow i probujacych udowodnic wszystkim, ze jest najlepsze
takze, remis Panowie.
zobaczymy za 4 lata co pozostanie z who
a tak na marginesie, to jest topic o wow, o grze w ktora ty niegrasz wiec wyjasnij mi laskawie po co tutaj piszesz, w sumie piszesz to malo powiedziane ..zalewasz ten dzial setkami bezsensownych postow cigle piszac o tym samym. prosze wroc sobie do dzialu who albo idz pograj lepiej . Wjdzie ci na zdrowie a my nie bedziemy musieli czytac twoich wypocin.
Siur. A teraz zobacz co WoW-boye robili w dziale o WAr chyba nie myslisz ze temat we flames i 29 stron placzu jaki To WoW bedzie bardziej zajebisty niz war wzieli sie z nikad.
Ja nie planuje grac w WAR 4 lata o srał bym sie. Pogram miesiac, zrobie przerwe, pogram drugi miesiac i znou zrobie przerwe.
I tak az pojawi sie cos normalnego (Star Trek Online albo DFO).
W miedzy czasie moze z AoC sie cos wykluje. Juz teraz jest sporo pozytywnych opinii, az szkoda by było samemu nie sprawdzic.