Katoneo napisał(a):
Spokojnie wyhealujesz go. Ja grając magiem bez healera robiłem AoE i rzadko kiedy ginąłem. Twój shield i mały heal mu powinien wystarczyć.
Zapomniales powiedziec ile mobkow na raz AOEowales. Jesli 1-2 to nie ma sie co dziwic, ze nie ginales.
@Motopompa
Levelowalem magusia z palkiem razem, podejrzewam ze dokladnie w sposob o jaki Tobie chodzi. Czyli mag zbiera moby i AOE, a partner leczy. W tym systemie kladlismy 7+ mobow na raz bez problemu, nastepnie kolejne 7+ i odpoczynek na mana regen. Blyskawiczne robienie questow, easy mode.
Odnosnie budowy dla priesta przy tego typu wspolpracy, proponuje w ogole nie isc w shadow, wyciagnij pkty na pewno ze Spirit Tapa, Mind Flay i inne bajery tez Ci nie beda potrzebne. Jesli masz byc healerem w ukladzie AOEdps + healing support, to nie trac many na wlasny dps - wymaxuj (sry za slowo) swoje leczenie i buffy, zeby zminimalizowac czestotliwosc koniecznosci regenu many/zycia, a co za tym idzie spadek exp/godz. Bedzie to szybkie i bezbolesne levelowanie, ale niestety nudne na tyle ze jesli nie jestescie w stanie "wejsc" w tryb autopilota przez tyle godzin, ile poswiecacie w grze, to questowanie za chwile Wam zbrzydnie.