Kabraxis napisał(a):
@2UP --> Widzisz, kwestia podejscia. Dla ciebie craft jest niewaznym dodatkiem, dla mnie jest jedna z najwazniejszych rzeczy w MMO a dla takiego Vercina to totalnie niewazne byleby gral w gre o nazwie "World Of Warcraft" a wtedy automatycznie all staje sie zajebiste.
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Niemniej jednak czesc graczy wow'a podzila choc w czesci moje opinie. Na mmo-chamipon widac min komentarze o zapowiadanym na Blizzconie revampie fishingu. Aby byl "more entertaining and fun" a narazie mamy "more fish to catch and new dailies". O takich rzeczach wlasnie mowie.
"Któreż to zmiany są dla ciebie takie drastyczne ?" W porownianiu z TBC i WOTLK to wiele ale juz dzis mi sie nie chce wypisywac.
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale ja nie twierdze ze crafting jest ciekawy fajny i interesujacy mnie wlasnie stac na obiektywizm a ty potrafisz tylko pluc jak jakis 10 latek i cieszysz sie ze na mmo champion tez sa kretyni ktorzy umieja tylko plakac lamentowa i krytykowac.
Lamentaujesz na dodatek widzac tylko wstepna zapowiedz bo napisali ze wiekszosc profesji dopiero zaczynaja robic.
Ktos napisal ze nagle przestal;s pluc na wow a zamiast tego razem z tor blendamedem zaczeliscie sie zachwycac wiec chyba poczules sie w obowiazku zeby pierdolnac jakis zalosny post "ale lipka zmieniaja kolory gemow" I zaczac jakis flejmik.
Bardzo lubisz przeciez sprowadzic rozmowe do poziomu gdzie w kazdym kolejnym poscie mozesz pozniej pisac "wow faboye bla bla bla"
Czepiasz sie kolorow gemow tego ze likwiduja specliazacje ktore nic nie wnosily i o zbieractwo ktore nie bardzo wiem jak powinno wedlug ciebie wygladac.
A pozniej zero argumentow oprocz "chujowe bo tak" tylko zawsze ten sam tekst o wow fanbojach.
Nie wiem gdzie ty widzisz te wszystkie drastyczne zmiany w cata?
Wcale tak bardzo mechaniki nie zmieniaja a nawet te zmiany w grafice i lokacjach nie wszedzie sa takie duze.
Nigdy tez nie zapowiadali wielkich zmian jesli chodzi o profesje w cata wiec nie wiem na jakiej podstawie jestes zawiedziony.
Dodaja nowe profesje troche zmian do innych ale nic przelomowego.
Ta gra opiera sie na pve/pvp a nie na craftingu ktory jest tylko malo znaczacym dodatkiem i tak bylo i jest od 5 lat.
Wiekszosc ludzi uzywa ich tylko dla perkow ktore daja.
Jakbys byl chociaz troche obiektywny to twoj ped zeby sobie ponarzekac nie przyslonilby ci rowniez tego:
Cytuj:
While the Cataclysm updates to many of the professions are still deep in development,... Please be aware that not all professions have the same extent of information available right now, ...
Jak mozna obiektywnie oceniac cos co zostalo tylko wstepnie
zapowiedziane nie widziales tego na oczy i nie wiesz jak bedzie wygladac.
Mozesz byc zawiedziony ze nie napisali ze robia crafting od podstaw a wszystko co bylo wywalaja ale wtedy dopiero bylby placz na forach.
Wogole to czy ty jeszcze niedawno nie glosiles kategorycznie ze wow to gowno?
A teraz niby przychodzisz tu pisac"obiektywne oceny"?