miodowar napisał(a):
takie pytanko z mojej strony, planuje na nowo pwrocic do wowa, kupic podstawke dodatki i rozpoczac kox od 0 jednak powiedzcie mi prosze drodzy gracze, czy wow sie nie wypala ? czy dodatek cataclysm nioe bedzie ostatnim dodatkiem ? bo jakos mam mieszane uczucia czy jest sens sie wkrecac
Moim zdaniem wypala sie juz od dawna. Jak zagralem w cataclysm to stwierdzilem ze wotlk jest calkiem udanym dodatkiem, mimo ze nigdy go nie znosilem.
Sil mi starczylo na wbicie 24 levelu, zmiany? ot rozne mobki, metoryty, gryfon mastery, porozrzucane za pomoca jakiegos edytora (niewiem, kilka godzin roboty dla paru osob?), schrzanione drzewka talentow, spele, co dalo sie uproscic to uproszczone. Generalnie sil mi wiecej nie starczylo i stwierdzilem ze pogram jeszcze troche w wotlka poki jeszcze mozna.
Musze powiedziec ze tez sie napalilem na cataclysm bo myslalem ze nastapi powrot w strone vanilli, zdobylem bete, a okazalo sie ze to gorszy twor od wotlka, ktory na dodatek schrzani stare klimaty, ktore mielismy m.in. podczas levelowania.
Jak zbiore sie w sobie to porobie pare screenshotow i opisze co mam dokladnie na mysli - w temacie o cataclysm.
Z tego co czytalem to ma byc oficjalnie ostatni dodatek do wow'a.