Heh no ostro juz 50tki, ja mam 36. K4czy no luz bedziesz mial z kim levelowac, ale musisz wziac pod uwage jedna rzecz jeszcze -> ja sobie nie wyobrazam jak sie bedzie levelowac za okolo miesiac jak wiekszosc bedzie miala 60tki. W tej chwili to duzo graczy na wysokich levcach jeszcze sie na exp napala i daruja sobie killowanie mniejszych (a i tak rowniez w tej chwili zdarzaja sie 50+ ktore przylaza pastwic sie w krainkach 20-30) , ale za jakis czas raz ze bedzie ich duzo, a dwa ze beda znudzeni, a na nude najlepsze killowanie graczy z przeciwnej frakcji.
Wczoraj jak levelowalem na Ararhi Higlands to byly niecodzienne akcje PvP. Zaczelo sie od tego ze szlismy na Northfold Manor w grupie 4 osobowej i widzac samotnie lejacego moby szamana dalismy sobie luz. Pozniej prawdopodobnie z tego wzgladu robiac quest w Stromgarde Keep 40+ zamiast nas prac pomagaly z mobami. No i sielanka trwala az do momentu jak jakis napalony dwarf 36 zaczal stukac undeada chyba o 7 levcow nizszego. Goscie na 45-50 biegali razem z 15 osobowymi grupkami i prali alliancow gdzie popadlo takze campujac przy cialach (takie odnosze wrazenie, ze alliance na SH sa slabo zorganizowani i ciezko im sie zebrac zeby cos wspolnie zdzialac).
Btw da sie jakos sprawdzic swoj PvP record? Bo ja od paru dni zaczalem sobie zapisywac na kartce (lol) kogo usmiercilem, a kto mnie, gdyz takiej funkcji w WoW'ie nie znalazlem. Jak tam mniej wiecej stoicie z killami / dedy?. Ja z tego co naliczylem mam 41 / 3 (z 20% gangnietych, ale to w wiekszosci wyzsze levce niz ja). A i w przeciwienstwie do co poniektorych nie leje "szarych", a niekiedy rowniez "zielonych" leveli, ograniczam sie do salutowania. Kocham rogue, bo ta profesja mozna duzo dedow ominac, stealth to powiedzialbym ze dziala nawet zbyt dobrze, troche mogliby go nerfnac i bym nie plakal, byle jeszcze vanisha jako tako poprawili z ta jego losowoscia.
Niestety teraz bedzie przerwa z moim graniem, bo sylwek idzie, w srode wyjazd, a juz od jutra daje luz z graniem, bo takie dlugie siedzenie przy kompie to sie niezle na mojej pieknej cerze odbija, a musze byc piekny na imprezie gdzie bedzie duzo lasek hehe
.
Milego grania, pozdrawiam.