Xanth ok - mowisz, ze ludzie odchodza.
A byles/byli u Onyxii? albo zrobili reszte tych highlvl content?
Sadze, ze zrobili 60, zabraklo ludzi (innych 60tek) i zgrania, dostali lupnia od OPnyxii i powiedzieli leeee, to za trudne.
No offence ale tacy ludzie zawsze beda odplywac. Mnie sie wow po prostu podoba. Fakt 3 lata nie gralem prawie w nic wiec jestem po dlugim poscie i moze by mi sie spodobal nawet tetris
A co do GW to bralem udzial w alpha preveiw i ostatnim world evencie. Gra mnie zaskoczyla mile dwiema rzeczami: wymagania (chodzi bardzo ladnie) i przede wszystkim technologia streamingowego przesylania danych. Daje to mozliwosc patchowania gry w locie i jesli tylko beda dbali o to to uniemozliwi to cheaty lub bardzo utrudni.
Jednak GW<WoW. Oni zrobili Diablo 3 i tyle. Sa GH i mozliwosc rozgrywnaia walk ale reszta to takie multiinstancje z wow
I jeszcze kwestia "darmowoscie". Klienta + dodatek raz na kwartal to suma sumarum wyjdzie niemal identycznie jak wow a kto wie czy nie drozej. Mozna grac bez dodatkow - ale samemu bo 90% populacji bedzie je kupowac.
MEO tak. (
http://endore.angrenost.org). W czasie gdy tworzylismy z grupa ludzi Endore MEO powstalo i padlo 2 x a teraz znow chyba wisza
Przestalem wierzyc.