Pieszczoch widze ze choc ty mnie rozumiesz i nie musze tego tlumaczyc.
Strangerr - ja nic niekomu nie zabraniam, nie mam nic do tego jak kto gra. Ale pewne rzeczy nazwijmy po imieniu ! Tak tez zrobilem - that's all
A to czy sie to tobie podoba czy nie, nie zmienia rowniez faktu ze jest to zwykle lamerstwo.
A tak na powaznie osoba, ktora dostaje postac na 60lvl jest jak dla mnie totalnym
najbardziej niebezpiecznym noobem, z ktorym na pewno nie zagralbym w zadnym raidzie, no ale coz ... to jest tylko moja opinia, nie musisz sie z tym zgadzac
A do dopelnienia wypowiedzi Pieszczocha, dopowiem tylko tyle, ze grajac od zera uczysz sie na poszczegolnych lvl nowych zdolnosci. Tymi zdolnosciami uczysz sie poslugiwac step by step, w kazdej sytuacji je w optymalny sposob zastosowac, tych zdolnosci jest naprawde wiele, wiec jak taka osoba bedzie potrafila grac postacia na 60lvl ???
Czy nie uwazasz ze taka osoba jest po prostu niebezpieczna ? (nie wspomne o jej efektywnosci
)
Reasumujac piszac krotko, mialem swiadomosc ze sa tu ludzie, ktorym nie trzeba tlumaczyc wszystkiego doslownie, no coz mylilem sie - Errare humanum est
No i Panowie nikomu nie karze sie zgadzac ze mna, wasza sprawa jak to odbierzecie, szanuje wasz poglad ale miejcie otwarte oczy i patrzcie tez oczami innych
no offence