Huragan napisał(a):
Enowe napisał(a):
Tu nie chodzi o sposób gry, tylko o twoje afiszowanie się ze swoją antypatią i pogardą dla NOCników na każdym kroku.
Widać nie wszyscy jeszcze dorośli do gry na serwerze pvp.
no jak widze niektorzy graja na PvP by sie calowac z przeciwna frakcja
ja tam ich zabijam z zimna krwia... FOR HORDE ! Po to wlasnie wybralem gre na serverze PvP by gnoic alliantow i takie klany jak NOC
I zgadza sie, gardze gnomami, ludzmi, elfami, krasnalami i innymi niziolkami.
No ja jeszcze nie zapomnialem iz to tylko gra i nie chce nikogo gnoic a raczej wspolnie sie bawic:) To tak jak na mecze pilki noznej chodza tacy co zajmuja sie glownie robieniem atmosfery pokazywaniem kto lepiej dopinguje a sa tez tacy co kombinuja tylko jaby tu kogos zwyzywac dopasc, zgnoic, zdeptac itp
Reasumujac Huragan to pseudograczu!
No dobra sa tacy dwa ktorych chce zgnoic( ze wzajemnoscia zreszta) : dworf paladyn Victorinox (gidlia highland ) i jego elfi przydupas o wymyslnym imieniu " Elfy" Mam z nimi prywatna wojne i nie ma litosci:gankowanie , kampienie zwlok itp. Na rajdzie jak mnie widzieli to nie patrzyli ze wokol 50 hordziakow tylko wbiegali w sam srodek grupy i usilowali zabic tylko i wylacznie mnie:) Krzyczeli do tego po haxorsku ze <3 Vercina. Ogolnie mam dodatkowe emocje w czasie gry:) a zabicie kilka razy z rzedu ktoregos z nich poprawia mi nastroj na caly dzien