Fajek napisał(a):
Fabianek napisał(a):
znajac cdprojekt to i tak dadza dupy :/ wiec ja bym sie tak nie cieszyl
w jakim sensie damy? albo tez w jakim sensie dalismy?
czy chodzi o fakt, iz polska premiera WoW była rownoczesnie z premiera europejska?
pozdrawiam
Marcin Hajek
CD Projekt
Nie oszukujmy sie, karty pre-paid trzeba bylo kupowac na allegro lub sciagac z zagranicy to chyba nie najlepiej swiadczy o Panstwie. W porownaniu do np. do niemieckiego dystrybutora ktory rozprowadzil karty po sklepach i kazdy mogl kupic w najblizszym sklepie z grami w dowolnej ilosci.
ach zapomnialem dodac ze warszawie na WoW byly zapisy, a w empiku na marszalkowskiej komitet kolejkowy. Przypomina mi to troche lata 80te, gdzie wszystko bylo na kartki, a kolejki po papier ustawwialy sie od 4rtej rano.
Rozumiem, ze dokladaja Panstwo wszelkich staran, aby zaspokoich oczekiwania swoich klientow. W moim odczuciu jednak raczej nie za czesto to Panstwo wychodzi przynajmniej jesli chodzi o gry Blizzarda. Jesli mnie pamiec nie myli to ostatnio wydanym bez jakiegokolwiek zarzutu produktem Blizzarda byl StarCraft. Gdyz:
- StarCraft: Brood War - premiera spozniona w stosunku do zagranicy
- Diablo 2 - wersja polska - czcionka nieczytelna (nie wiem z jakiego powodu Panstwo nie zostawili orginalnej.
- Diablo 2: Lord of Destruction - dprzedmioty z aurami powoduja wysyp gry tylko w wersji PL w ENG dziala prawidlo
- Warcraft 3 i The Frozen Throne - jak przy diablo zmiana czcionki. Moim skromnym zdaniem glosy podlozone w przypadku lokalizacji sa zdecydowanie gorsze od wersji amerykanskiej (ocyzwiscie to zdanie subiektywne bo sa rozne gusta).
- o WoW napisalem powyzej
Mimo tych kilku potkniec uwazam ze "odwalaja" Panstwo kawal dobrej roboty, a potkniecia kazdemu sie zdarzaja moze maja Panstwo "pecha" do produkcji Blizzarda. Rozumiem rowniez ze nie zawsze to wynika z Panstwa winy, bo sa rozne problemy np. logistyczne, czy jak Pan wspomnial natury "prawniczej".