Akurat o wodzie nie slyszalem ... tylko "moze mi powiesz spierdalaj" -to powiedzialem.
Nie mysle o sobie jako o zakale spoleczenstwa wowa... A mozecie mi wierzyc , ze jestem bardzo krytyczny w stosunku do siebie.
Jezeli juz mowic "pure n00b" ( chociaz zer uzywaja wlasnie newby ... ale ok )
to IMO nie mozna mowic o newb kulturze - a do tego sie wylacznie odwolujecie... a do newbie gry. Mowiac bezmozg , mam na mysli typow ktorzy graja healerami a nie lecza w instansach... targetuja nie to co trzeba , sciagaja aggro , gina i rolluja wszystko jak leci.
Cytuj:
Z opnij w grze to każdy uważa tą postać za mega polaczka wieśniaka/wieśniaczke
Co do tego to moge miec watpliwosci... czesto chodze na raidy z ekipa , infernal affairs , nihilium.
Smuci mnie fakt , ze polacy zwracaja uwage tylko na kulture... graja jak ostatnie cioty i sie ciesza... przypadek ? leader c9 - gram z nim w instance oraz z 3 szwedami... wstydze sie troche za niego ze zadnego poprawnie zdania po ang. nie napisal. Sciagajac cale aggro i klocac sie , ze dobrze robi przykuwa pytanie innego gracza ktory sie go pyta - r u drunk or just stupid ?
Kultura wymaga chyba milczenia bo nic nie powiedzial...
Ja wole grac z ludzmi ktorzy potrafia , niz z tymi ktorzy nie potrafia... a z tego co ty wyczytuje to w waszym przypadku to sie musi wykluczac.