Mark24 napisał(a):
Jak ktoś kiedykolwiek zamierza się bliżej zapoznać z tym smoczkiem to warto obejrzeć, bo dobrze pokazane jest jak różnie walczy Onyxia a co za tym idzie jakie klasy są potrzebne i w jakiej ilości by ją zbić.
Warrior z 1h+tarcza tankuje, więc taunt musi na nią działać
Dla mnie to nie jest takie oczywiste... Jak się dokladniej przyjzalem, to warriorzy wpadli jako pierwsi, a reszta sie rozbiegla i nie atakowała. Taktyka dobra, bo warriorzy bez tauntowania mieli aggro, a priesci stali poza zasiegiem Onyxii, wiec tego aggro mogli nie zabierac...
Poza tym wiadomo, ze przy 65% Onyxia zaczyna latac, wiec w tym momencie warriorzy staja sie zupelnie nieprzydatni... Nie wiem jak maja trzymac aggro w tym momencie i czy Onyxia sieje zniszczenie losowo, czy sie koncentruje na casterach... No i nie widac za bardzo na tym filmie kiedy ponownie laduje
W kazdym razie wiadomo, ze trzeba wielu casterow i tylko kilku warriorow na poczatek i na koniec walki. I wieeeelu priestow
PW: Shield jest zdejmowany jednym strzalem przez Onyxie, wiec nie wiem, czy przy takim dmgu dwoch healerow sie wyrobi...
Po za tym sa jeszcze "male" smoczki, z ktorych kazdy robie 1000+ dmgu casterom... Fajna jazda tam musi byc
BTW. Mark, probowaliscie juz Onyxie pobic?