flame napisał(a):
Wydaje Ci się, w tej chwili jakikolwiek druid jeśli wie co robić, jakich skilli używać w danym momencie, wygrywa z każdą klasą. Jeśli ktoś nie wie to jego sprawa. Nie rozumiem po co jeszcze polepszać druida, dlatego że jest to wymagająca klasa i jeśli ktoś jest noobem i nie umie akurat nim grać to trzeba mu dać większą szanse na wygraną?! Porażka.....Z tego wynika, że ja jako warek też powinienem dostać buffa, bo przecież zanim zdobędę końcowy sprzęt (a trwa to wieki) też dostaje po (_|_) od większości. Głupie rozumowanie.
Jak cos daja to bierz, jak bija - uciekaj. A tak na powaznie. Ja jestem low lvl druid, ale w pvp (narazie mialem 8 honorable killow - najwyzszy 25 lvl warek, lol) brakuje mi jakiegos porzadnego ataku co daje porzadnego kopa, w szybkim czasie, przeciwnikowi. Walka druidem jest hmm... dluzsza. Nigdy jeszcze nie wygralem z rogue (wali we mnie tymi spowalniaczami, stunami i innymi ciekawymi rzeczami i nie wiem czy sie leczyc, czy uciekac , czy postawic all na jedna karte i walnac go czyms mocnym - no wlasnie ... ale czym ? ).