Paczyk napisał(a):
Ezekiel 25:17. ".... And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you."
WHAT ?
Say what again I chalange You
>...
A powaznie to moze zrob tak zacznij na BL a jak ci sie nei spodoba to na korgala emigruj graczem.
Ja mialem okolo 35 lvl jak weszlo HP... przez 2 tyg zastanawialem sie sam .. czesc gildii poszal na PVE, a ja zostalem i teraz nie zaluje... W miesiac do 40 spokojnie dobijes w drugi do 60
nie wiem ile czasu zajmie ci zbieranie wymarzonego end game ekwipunku.. ale jak juz to zrobisz to wtedy mozesz przeniesc postac na nowy serwer...
Poza tym wiecej ludzi = wiecej kupujacych i sprzedajaczyh na AH.. wiecej 60 lvlcow = wiecej kasy ogolnie w swiecie...
Przewaznie wyznacznikiem gdzie ludzie zaczynaja jest to gdzie maja znajomkow... jak nie masz nigdzie .. to wszystko jedno gdzie zaczniesz....
Acha kolejka czasem trzeba poczekac z 5 min na login... weekendy wieczor.. spokojnie mozna wtedy kawe przygotowac przynajmniej:)
Wogole do 10-20 lvl w 2 dni dojdziesz i wtedy mniej wiecej moze juz sam bedziesz wiedzial...
acha jak wasza grupe low lvl jeden 60 zgankuje to robisz /y i drzesz sie na cale gardlo ze tu i tu 60 lvl noob bije naszych... do tego mozesz zoabczyc /who jest na tych terenach i szepnac innemu naaszemu 60 ze sie jakis ganker pojawil.. duza szansa ze sie na niego znierze 2-3 to wystarczy acha no i nie wiem jak wy ale kilnac 10 lvl nizej zadna frajda.. no chyba ze w 5 bija jednego to jest frajda:) uratowac komus skore
Najczesciej to przy wejsciu do scarlet rozne rzeczy sie dzieja dziwne .. nie wiem po co ale dzisiaj bylo tam ze 3 ally 60 lvl
PS
PArty 4x powinno sobie dac rade z jednym gosciem 60...
mag 45 + pala 45 lali 60 lvl shamana.. nicku nie powiem bo bedzie jakis flame
znowu;) ale wiekszosc bedzie wiedziala o kogo chodzilo