dajcie spokuj kolejny topic ma zostac polem walki miedzy miedzy paladynami a shamanami
co prawda paladyn jest dobry dla poczatkujacych latwa klasa do opanowania walka z mobem sprowadza sie do wyboru aury odpowiedniego buffu seal na siebie i zaczynasz tluc moba a w miedzy czasie robisz sobie cos do jedzienia sluchasz muzyki ogladasz film
ale jezeli bedziesz chcial jakos powalczyc w PvP na 60lvl to musisz spelnic kilka warunkow
-duzooooooooooo szczesia
-dobry sprzet
-skil
-profesia eng
shamanem jest ponoc cieszko sie gra na poczatku ale na 60lvl wymiata czy to PvP czy PvE
idac dalej
priest -jak nie chcesz miec problemow z szukaniem party wes ta klase trudna do opanowania tez nie jest
rogue -dobry w PvP daje duzy fan z gry (nie ma to jak wbic komus kose w plecy
) ale cieszko o party
mag -dobry w PvP tez daje duzy fan z gry (jzreszta kazda klasa daje wiekszy fan z gry niz pala ) czesto szukany do party wiec tez nie bedzie zbyt duzego problemu
warr -nie wiem nie gralem ale wydaje mi sie ze jest to dobra klasa w PvP potrzebuje dobrych itemow ale jak juz ma to wymiata w PvE wydaje mi sie ze troche przynudza ( stac i wciskac 3 klawisze to tak jak pala tyle ze blizej moba )
druid -ogulnie ciekawa klasa glownie przez formy zwierzat przydatny ja kpriest w party,w PvP jako pala nie uwazam ta klase za dobra ( moze to dlatego ze walki drud vs pala trwaja wiecznosc ) ale ludzie mowia ze jest dobra i wymiata
warlock -cieszka do opanowania klasa ,w PvP nie wiem jedni mowia ze ssie drudzy ze wymiata ale sadze ze przyjemna klas do gry w PvE
hunter -to samo co warlock
tak wiec jezeli nie chcesz sie przemeczac grajac w WoW wez paladyna tylko pamietaj bedziesz przeklinal ta klase na 60lvl a jak chcesz miec fan z gry wybierz jakas inna postac
a jeszcze jedna Buff Shaman