nie wiem gdzie to zamiescic... gubie sie na forum
przeniescie jak jest zle...
witam wszystkich
od razu uprzedzam, ze czytanie ponizszego teksu moze wywolac trwale uszkodzenie mozgu lub co gorsza zniszczenie klawiatury....
czy zastanawialiscie co sie dzieje z tym wowem? zamiast byc gra stal sie dla niektorych zyciem... ludzie zaczynaja traktowac te gre zbyt powaznie. troche mnie to przeraza... otoz niedawno spotkalem sie z objawami dyktatury i wladzy autorytarnej w niktorych gildiach.(polskich rzecz jasna- nie chce podawac nazwy- Ci co sa w tej gildii wiedza o co chodzi). otoz gm i oficerowie wcale nie kryjac niczego przyznali sie do tego publicznie i to jeszcze na wlasnym forum
dla mnie bylo to mocno szokujace. (jeszcze bardziej szokujace jest to, ze ludzie w tej gildii sie na to godza dla "nowych" itemow)
do czego zmierzam? zastanowcie sie dlaczego gracie w wowa? dlatego by sluchac jakies "bandy pikseli" (slowa huragana oddaja zdecydowanie moje odczucia) czy po to by miec z tego przyjemnosc? dla mnie odpowiedz jest oczywista
doszedlem wiec do takich wnioskow: czemu by nie stowrzyc gildii, ale takiej w ktorej mozna by sie bylo dobrze bawic i do tego rowniez np chodzic do mc - calkowicie demokratycznej z rzadem wybieranym przez samych gildiowiczow? powiecie mi: przeciez to duzo roboty i na pewno sie nie uda... a moze sie uda? ja postanowilem sprobowac...
jesli ktos jest zainteresowany to serdecznie zapraszam. prosze kontaktowac sie ze mna, reperem (reper) lub moja druga postacia gryfem (gryf) . do gildii beda prawdopodobnie przyjmowani PRAWIE wszyscy (nie wykluczam powstania akademii).
co gildia bedzie oferowac? na pewno dobra zabawe. przypuszczalnie pomoc innych graczy w miare mozliwosc. na 100% planowane beda cotygodniowe wypady na onyxie, do mc i zg. (mam nadzieje, ze od samego poczatku gildii) ja ze swojej strony moge udzielic pomocy zwiazanej z questami i tak zwanymi "sposobami na bossow" w mc i bwl (zg nie dane mi bylo odwiedzic, gdyz w wyscigu o itemki zg zajmuje niskie miejsce-patrz PS)
pozdrawiam wszystkich ktorzy zmeczyli te nudy.
PS: zeby wszystkim wjasnic- sam tez kiedys biegalem za itemkami jak szalony. na serwerze shattered hand zdobylem praktycznie wszystko co sie da... ale teraz mysle, ze moge sie fajnie bawic i do tego zbierac itemki w gildii, ktora mam nadzieje pomozecie mi stworzyc....