Zychoo napisał(a):
Nie ma zadnych exploitz. Z neutral do revered AV przeskoczylem w dwa dni, wiec nie widze problemow. Wystarczy tam siedziec. Jak zaczyna sie AV to rep leci jak szalony. Przez pierwsze kilkanascie minut robisz rate kilka tysiecy rep na godzine. Potem zaczyna spadac, ale przez okolo dwugodzinne AV mozna spokojnie kilka tysiecy repa zdobyc.
He? Farmiłeś AV? Ja mam tam exalted i dobrze pamiętam, że po skońćzeniu wszystkich questów leciało 500 repa/h, jak siedziałem po 4 godziny dziennie to średnio miałem 2000 repa, walki trwały 3-6 godzin, i 80% wygranych walk miała Horda (jestem Alliance). Możesz powiedzieć jakim to sposobem wyfarmiłeś kilka (3-9 k?) repy w 2h? I jakim sposobem można zdobyć kilka tysięcy w KILKANAŚCIE minut?? IMO to jest przecież niemożliwe, a jeśli jestm to zdradź prosze ten sposób. Nawet jeśli wszystkie 40 osób będzie zamieniało itemy w repe jakoś nie moge sobie tego wyobrazić. Może na moim servie (Stormreaver) są same noby i 5% ludności farmowało repe, a może coś ominąłem i straciłem kilka(naście) dni na farmie?