Niestety zeby nabic 14 range to trzeba poswiecic te 3 miesiace i grac po 12-14 h dziennie zeby ja nabic. czy warto tracic tyle czasu dla paru pikseli ... ?
Jeszcze jak maja zjebana sytuacje jak ma moim serwerze horda ma, gdzie w kolejkach na AB czeka sie 20-60 minut i na 3 teamy aliantow co graja BG dwa to gildie farmerskie, spedzajace tam po 10+ h i jadace randomow w 5-10 minut. Przyklad z mojego serwera gdzie koles nabija 700 000 honoru w ciagu tygodnia i 13 ranga spada mu o 15 %. ...
Pyzmen napisał(a):
kreda napisał(a):
I to jest troche skopane w wowie... Ze niektore rzeczy moga osiagnac tylko no-lify lub chinscy farmerzy i maja potem przez to lepiej...
Lub goscie ktorzy graja po 8~10 godzin dziennie, maja skilla i wszystko co robia to morduja. W 3~4 minutowych przerwach miedzy BG leca do przeciwnych miast lub na grind spoty (fire elementale w Arathi ~~) zdobyc troche bonusowego CP.
Jestem w chinskiej gildii (tak, z chinczykami) na Al'Akir w alliance, i zaden z nich nie jest "chinskim farmerem". Uwazam ze takie stwierdzenia pozatym sa zalosne, rownie dobrze moznaby mowic "typowy polak - zul i zlodziej" (aka ninja looter?).
3 osoby w mojej gildii juz maja rank14, kilka innych powoli sobie jedzie do tej rangi, a jeszcze inni zrobili rank13 i im styka (np. priest jeden, czy hunter..). I nie, zaden z nich "nie spal dniami i nocami", normalnie ludzie zyli. Fakt faktem, konkurencji wiele nie ma - bo u nas to moze 3 gildie ostro PvP daja po stronie alliance, reszta to zbieraniny albo gildie PvE i wpadaja od swieta, ale jakbys Ty zamiast walic smuty, wchodzac do domu zrobil szybko zarcie i szedl na BG mordujac wszystko co sie rusza, poza BG rowniez, tak z 8~10 godzin dziennie - mialbys to samo.
cry more bitch! chinese ppl 4tw.
Hauehehehehe ale sie usmialem.
Akurat gram na Al'Akir i wiem co sie tam dzieje. Wszyscy znaja jak "chinska" gildia East Dragons ( w ktorej mniemam jestes) gra i farmi po 12-15 godzin dziennie battlegroundy. Jak daja pieknie afk na widok Darkstorm, Kalevlased, Carnival czy innych w miare zorganizowanych gildi na BG. Jak to pieknie wykorzystywaliscie exploity na battlegroundach i jedynie walczycie z randomowymi teamami
Akurat wyfarmienie w takiej gildi 14 rangi i w takich warunkach jak maja alianci na al'akir to zaden problem. Poza SotG nie macie konkurencji w PvP, 0 minut czekania w kolejkach, jak traficie na mocnych przeciwnikow i nie mozecie wygrac w 5 minut to dajecie afk, walczycie tylko z randomami. I w taki przypadku starcza 8-10 godzina grania dziennie zeby wyfarmic 14 range.
A na swoja reputacje i opinie East Dragons sobie zapracowali swoja gra i zachowaniem na serwerze. Nie dziwne ze nawet po stornie aliantow nikt nie lubi tej twojej chinskiej gildi farmerow
ps. jako kto grasz z ciekawosci ?