Spotkal sie ktos z czyms takim? Nigdzie w sieci ani na forum WoWa nie znalazlem o czyms takim ani slowa, support tez milczy. Konto mam frozen od jakiegos czasu (mam dwa, aktualnie na tym nie gram, konto zidentyfikowalem po adresie na ktory ten mail przyszedl, w tresci zero informacji o jakie konto chodzi), zadnych przekretow, zawsze oplacane jedna karta. Nie chce aktualnie wykupywac subskrypcji, wiec nie mam jak sprawdzic, czy to prawda. Moze to jakis blad, albo fake, tyle, ze naglowki wskazuja, ze mail wyszedl z Blizzarda:
Return-Path: <[email protected]>
Received: from eu-smtp02.blizzard.com (eu-smtp02.blizzard.com [80.239.172.105])
by xanth.eu.org (8.12.1/8.12.1) with ESMTP id 0CDw41u027003
X-MimeOLE: Produced By Microsoft Exchange V6.5.7226.0
Received: from 10.0.7.5 ([10.0.7.5]) by be-ser-exc-02.eu.blizzard.net ([10.0.7.4]) with Microsoft Exchange Server HTTP-DAV ; Thu, 12 Jan 2006 13:55:46 +0000
X-Mailer: Blizzard mailer
Subject: MB1c Credit Card Restriction
From: "WoWpaymentsupportEU" <[email protected]>
Type of Violation: Terms of Payment Violation
Consequences for Account: Credit Card Payments Restricted
Type of Violation: Terms of Payment Violation
Consequences for Account: Credit Card Payments Restricted
We write to inform that we unfortunately have to restrict credit card payments for your subscription to World of Warcraft. No future credit card payment will be accepted on your account.
Please, note that your Account itself is not closed. You can continue to play by paying your subscription fee with another payment method (check out our payment billing FAQ), such as the pre paid game card.
Payment Support Team
World of warcraft Europe
Ciekawi mnie tez, z jakiej okazji cos takiego wysylaja (jesli w ogole wysylaja, analiza googla i forum WoWa nie wskazuje, by ktokolwiek jeszcze takiego maila dostal).
X.
PS. Zbedne naglowki wycialem.
PS2. Mail jest w 3 jezykach, fragmenty francuskie i niemieckie wycialem.
PS3. W panelu konta tez ani slowa, ani nic, wszystkie opcje platnosci nadal dostepne.