Witam
Z obserwacji forum i różnych tematów (miedzy innymi swojego) chcę wyjść z pewną inicjatywą. Otóż okres między wyjściem retaila a dodatkiem był nie wątpliwie trochę zbyt długi. Ludzi męczyła gra, dla nie których patche nie wnosiły nic ciekawego, dlatego też masa graczy zaprzestała grania bądź sprzedała swoje konta. Teraz kiedy The Burning Crusade zbliża się do nas wielkimi krokami masa ludzi powraca.
Z związku z tym stworzyłem ten temat, by zebrać cenne informacje, które zapewne pozwolą wielu w podjęciu decyzji (między innymi mnie) na temat gdzie zacząć grę. Dodatkowym atutem jest też to, gdyż przez wiele miesięcy gry gildie z powodu braku chęci do dalszego grania się poprostu porozpadały. Dzięki temu tematowi, bedzie mozliwosc dowiedzenia się, które gildie powrócą, przejdą przemianę, rekatywacje itp.
Jedni gracze mówią, że powrócą do starych postaci, drudzy ze zaczną od zera na innym serwerze. Dlatego prosze każdego gracza w WoW'a grającego lub zamierzającego wrócić bądź też planującego w ogole po raz pierwszy wkroczyc do świata Azeroth, o szczegułowe informacje o swoich planach.
To jest, czy zostaje przy swojej postaci, jeśli tak to na jakim serwerze będzie grać, w jakiej gildii i po jakiej stronie. GM-ów różnych byłych lub aktywnych gildii proszę o informacje czy dawna gildia się reaktywuje/będzie trwać dalej, jeśli tak to na jakim serwerze, kto zamierza grać od zera i na jakim serwerze czy bedzie to jakis stary czy na nowym, uruchomionym na premierę TBC.
Będę naprawdę bardzo wdzięczny za podawanie czysto i przejżyście szczegółowych informacji, gdyż pomoże to wyklarować jak sytuacja będzie się miała z nami graczami z polski po premierze TBC. Jeśli adminom topic przypadnie do gustu, było by miło gdyby do czasu premiery ( i jeszcze jakis czas po niej) dodatku był to temat przyklejony. Będę się starał podsumowywać wszystkie wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam i zachęcam...
(ja na razie nie podam bo nie mam jeszcze planów, zamierzam wrócić ale nie wiem jeszcze dokladnie gdzie i jak, bo moja decyzja bedzie podyktowana tym, co tutaj się znajdzie
)