Witam!
Wiem, że tematów jest wiele, i tak wiele jak ich jest tak wiele różnych opinii.
Dlatego pytanie mam głównie dla administratorów gildii (ale i nie tylko). Pytanie jednak sikierowane jest nie do byle jakich gildii Chodzi mi o wielkie polskie zespoły takie jak między innymi GoH, Fire of Dune, Lunatic Assylum, Co9, Zakon Elune itp itd. Gildie, które dużo moim zdaniem wniosły w polską scene WoW'a bardzo wiele dobrego. Część się rozpadła, część powróciła
Dlatego chce zapytać, gdzie aktualnie stacjonujecie, jeśli sie rozpadliście, czy planujecie wielki powrót, jeśli tak to na jaki serwer i jaką stronę? Chodzi mi tutaj o powrót (reaktywacje) w większości starszego składu!
Sam chce powrócić (na poważnie) wraz z dodatkiem, byłem w paru gildiach (ach ta moja glupia bezsensowna gra :/ i zmienianie charow jak skarpetki :/
Czuje pewien sentyment do kompanów i towarzyszy z ktorymi spędzałem miłe chwile. Dlatego chciałbym wiedzieć jak ma sie polska scena gildyjna w WoWie i w jakim kierunku ma zamiar dążyć na nadchodzący dodatek TBC.
Będę wdzięczny za odpowiedź
P.S I jeszcze takie malutkie pytanie. Jaką dobrą międzynarodową gildię polecacie w ktorej mozna znaleźć nieco polskich graczy?