Ale sie przed chwila wqrwilem. Otwieram maila, a tam wiadomosc od firmy w ktorej zamowilem 3 miesiace temu (9.10.2006 r.) WoW:tBC.
Kod:
Witamy!
W związku z bardzo dużym zainteresowaniem z Państwa strony grą World of Warcraft: The Burning Crusade (PC), mimo kilku źródeł dostaw informujemy, że dostawa, którą otrzymamy w dniu premiery nie wystarczy, aby zrealizować Państwa zamówienie.
Starając się sprostać Państwa oczekiwaniom co do terminu realizacji zamówień przedpremierowych, mamy dla Państwa propozycję zakupu gry w dniach 16 lub 17 stycznia w cenie 149,9zł.
Niestety, w związku z okrojonymi dostawami polskiego dystrybutora, ilość produktów w tej cenie jest ograniczona, dlatego też jeżeli są nim Państwo zainteresowani prosimy o pilny kontakt mailowy bądź telefoniczny - będziemy brali pod uwagę kolejność tych zgłoszeń.
Oczywiście mogą Państwo oczekiwać na kolejną dostawę, która pozwoli na zrealizowanie zamówienia po starej, niższej cenie. Dołożymy wszelkich starań, aby ta realizacja nastąpiła jak najszybciej, zaznaczamy jednak, że nie mamy niestety wpływu na to, kiedy to nastąpi.
Chcemy też zaznaczyć, że ta systuacja spowodowana jest bardzo dużą ilością zamówień na ten tytuł zarówno w Polsce jak i w pozostałej części Europy.
Dokładamy starań, aby Państwa zamówienia realizować w podawanym przez nas terminie, zdażają się jedak sytuacje, na które nie mamy wpływu.
Pozdrawiam serdecznie,
Adam Wróblewski
ULTiMA.PL
[email protected](022)6546043
No i najlepsze jest to ze czuje sie wyruchany bez mydla, bo qmpel ktory zamowil w Ultimie tBC po mnie dostanie gre w starej cenie, za ktora zamowil, czyli za 129.0 zł, a ja jak chce to musze dopalac. Nie chodzi mi tu o te 20 zl, tylko o sam fakt, ze jak oni wogole smia mi wysylac takiego maial i rznac mnie prosto w oczy, ze im sie zapasy skonczyly. To co? Nie wiedzieli ile osob zamowilo gre? No ja mysle ze 3 miesiace to dosc czasu zeby sie przygotowac. A moze tej firmie brakuje profesjonalizmu zeby sprawnie przeprowadzic sprzedaz. W takim razie moze powinni sprzedawac czosnek pod hala mirowska.
A z maila dodatkowo mozna wyczytac, ze _wszyscy_ dostana ale za 149.0 zl... Co jak juz wspomnialem jest oczywistym klamstwem i proba zrobienia klientow w bambuko.
Ofc jest to whine z mojej strony. Pewnie tak czy siak tBC bede mial. Tyle tylko ze juz _napewno_ nigdy nic nie kupie z Ultimy. I kazdemu bede mowil jaki to badziewny sklep. A ci ktory dostali podobny email z ultima.pl uswiadamiam w jaki to mily sposob ta firma robi nas w wuja.
Dziekuje za uwage.
Ps. Kiedys sie tu na mmorp.pl wypowiadal przedstawiciel ultimy.pl. Moze teraz to przeczyta i skomentuje.
edit:
Widze ze whine juz jest w innym topiku. Szkoda. Mam nadzieje tylko ze pan Wroblewski czyta czasem to forum i ten topik mu przypomni w jakiej beznadziejnej firmie pracuje.