Kabu napisał(a):
endryu napisał(a):
nie ma co liczyc na takich przyjaciol, ja raz oplacilem ze swojej karty kolesiowi wowa na 3 miechy bo zawsze mi oddawal, na lanie razem bylismy, raz nie oddal - dodal mnei do ignora i cze ;]
napisz do blizza ze przegladales billingi i jakies dziwne operacje tam sa, ktorych ty nie autoryzowales
, moze mu choc zablokuja mozliwosc placenia karta
Za te 60 zl to nie warto. Musialbys zglosic to w banku, ze prawdopodobnie karta skradziona. Olej to.
Jakbys mial dane, to ewentualnie moglbys napisac do bliza ze kupiles to konto, a potem wlasciciel odzyskal.
Sytuacja raczej przegrana, ale pokusilbym sie o maila do blizzarda. Potrzebujesz nastepujacych informacji:
- login goscia / login nowego konta z przeniesiona ( to masz bo przenosiles konto )
- data przeniesienia ( billing z karty )
Napisz im:
Dnia tego i tego kupilem konto o loginie .......Nastepnie przetransferowalem sobie postac na konto o Login.
Zostalem oszukany przez sprzedawce ktory natychmiast zmienil haslo i odebral konto z powrotem.
Jako dowod kupna przesylam scan mojej karty kredytowej ( tylko pierwsze 4 i 4 ostatnie cyfry zostaw - reszte wymaz paintem ). Karta ta placilem za przeniesienie postaci.
Kupowanie / sprzedawanie kont jest zabronione, a poniewaz zostalem oszukany przez ( login goscia ) informuje teraz o tym Panstwa firme.
Moj e-mail pod ktorym mozna sie ze mna skontaktowac to:
Siadasz, zapalasz papieroska, otwierasz piwko i czekasz.
Nie mowie ze go zbanuja itd, ale napewno jakis smrod pozostanie.
Mozliwe ze np wylacza mu konto na czas wyjasniania sytuacji.
Anyway, tak ja bym zrobil. Wrazie czego pisz na forum, bedziemy myslec co dalej.