Jakiś czas temu pisałem o zablokowaniu możliwości opłacenia mojego konta przez blizza. Dowiedziałem się o tym, kiedy próbowałem wbić świeżo zakupionego prepaida. Coś im nie podpasiło z kartą kredytową i zablokowali możliwość płacenia zarówno cc jak i prepaidem. Jak chciałem się dowiedzieć ocb to po paru tygodniach odpisali i zażądali odpowiedzi na pytania, na które nie mogłem odpowiedzieć
Pytali o to ile kont opłacam tą kartą, iloma kartami opłacam jedno konto, w jakim kraju znajduje się bank, z którego pochodzi karta, czy kurwa wolę masło, czy margarynę, itd, itp... Sęk w tym, że skorzystałem z usług gościa z allegro, wysłałem mu kase a on doładował mi konto swoją kartą na miesiąc, jako, że na dwumiesięcznego prepaida nie miałem funduszy. Nie miałem żadnych informacji o karcie, a kiedy próbowałem się z nim skontaktować, wypiął się i tyle go widziałem. O ile pamiętam blizz chciał też kilka cyfer z numeru karty, więc klapa totalna. Zrezygnowany olałem sprawę i zapomniałem o wowie na jakiś czas, bawiłem się tylko co jakiś czas na trialach WOTLK. Teraz chciałbym wrócić, ale nie widzi mi się zakładanie nowego konta, kupowanie nowych dodatkow i klepanie postaci od początku. Chciałbym odzyskać swoje konto i tu w akcie ogromnej desperacji, z żyletką nad ręką pytam Was, czy da się to z nimi jakoś załatwić bez podawania tysiąca informacji, których nie mam skąd wziąć? Jakiś dobry bajer, cokolwiek? Dzięki z góry.