Po pierwsze po co mieszasz w to nashema - nie rozmawiasz/nie piszesz z nim tylko ze mna..
Wbic do tepych lbow ??? - wymiekam, hehe trzymasz poziom :>
nastepna sprawa - zamiast zbierac adene w grze na jakis armor , sprzedaj to na ebay i kup sobie dziecko slownik ortograficzny..:> ha ha :>
Ojej wreszcie..niemasz zamiaru pisac i prowadzic rozmow ze mna- W koncu, tak na to liczylem, prosilem, az w koncu sam podjeles taka decyzje.
dziekuje Ci z calego serca :>
ps
pamietasz nasze chwilowe 'spotkanie' w Dv co powiedziales ?? - "czesc Kut..ie.." wiec kto tu jest idiota
?
ps
A czy ja napisalem ze Ty miales mu kase pozyczyc ?????? napisalem ze jest was w klanie ponad 20 osob i tylko 2 pomogly (tak w tym nashem) I delBy.
czytaj teksty bardziej uwaznie - no chyba ze masz klopoty ze zrozumieniem - to wybaczam :>
ps nastepne:
Bylek jako ze dzial dotyczy l2 i 'nowa' osoba zaczyna grac i stara sie wybrac server i klan wiec staram sie przedstawic plusy i minusy akurat waszego klanu..
co z tego ze w nim nie jestem, ale troszke o nim wiem , zatem moga przedstawic "SWOJA" opinie.
Analogicznie..Gram na Bartzie ktos pyta co sadze o serverze 'Erica" to mam sie nie wypowiadac na temat tego servera tylko dlatego ze nie gram na nim i mnie to nie dotyczy ?