Hm czyli cos jak Hate ?
tez rzucasz czarek ktorym prowokujesz mobki bedace w grupie do ataku :>
No nie wiem czy to dobrze zrozumialem ale niewazne..ale z tym WL moze byc klopot
zrobisz sobie np 52 lvl i co dalej ? gdzie pojdziesz levelowac ?
DVC TOI? - w c3 dojdzie wiecej takich miejsc gdzie jest sporo mobkow w grupach- ale obecnie na mobki w grupie kazdy uzywa aoe sleepera, a Ty bedac z polearmem bedziesz budzil uspione mobki
??
zatem moze byc ciezko ze znalezieniem party - no chyba ze znajdziesz stala grupe WL z ktorymi bedziesz lazil.
Ale to jest dosc ryzykowne bo cos malo WL'i jakos widze
Masz duza szanse ze bedzie jak z SH np moim, zrobilem dosc szybko ,ltawo i przyjemnie 53 lvl ale co dalej , troche lipa bo:
Ciezko o party
, niby nawet mialem set magiczny dajacy 15% szybkosci , ale co z tego , (nadal ciezko mi robic za aoe sleepera, a bycie jako dd tez jest ni jakie bo mana sie konczy, a nikt nie bedzie czekal az sie zregeneruje )jako (aoe sleeper) ja musze rzucic 5 czarkow na grupe mobkow by uspic przy czym trace okolo 200+ many , a kazdy aoe sleeper (profesjonalny) zrobi to 1 czarkiem, tanszym kosztem
i szybciej
Ja ciagle polecam WC- klasa ciagle z przyszloscia, mozesz byc fighterem, bufferem, solo- o grupe latwo.
Ewentualnie SWS -
No ale zdecydujesz sam, tylko zebys pozniej nie narzekal ze ciezko jest o grupe i o exp jak ja teraz
ps
napisales ze "Rozwala 1 lub 2 strzalami" cos chyba przesadzasz, nie ma takiej klasy ktora by rozwalila mobka 1-2 strzalami po 52 lvl :>
Nawet SH czy WC full buffed tego nie potrafi - chociaz outside DVC fullbufed da sie zrobic. ale outside Dvc nie rowna sie dvc