PEPIS napisał(a):
no skomentowalem jego topic ~~ i w moim komencie chyba nic nie napisalem ze ja nie floodoje czy cos ;D nie jestem doskonaly
btw nie znalazlem nic zwiazanego z moim pytaniem wiec zalozylem nowy topic ~~
A tak pozatym tak nie kozacz z tym słowem flood bo to nie IRC i flood na forach nie istnieje... Mylisz pojęcia chłopcze, tutaj jak już coś nazywa się to double post ale to rzadkość i powstają przez pomyłke lub gdy przylaguje. Zresztą jak już masz pisać tutaj post to nie pisz do mnie na PM na gamecenter.pl bo tylko wykorzystujesz czas innych na marne.
Rzucasz nam tu floodami na lewo i prawo a nie wiesz ,że pre-paid to karta z kodem do opłacania pewnych usług w tym przypadku abonament l2 a cdkey to klucz seryjny który potwierdza i daje pewność ,że jesteś posiadaczam oryginalnej gry/programu, w większości przypadków wymagany do aktywowania lub zainstalowania danego produktu. Już bardziej zrozumiale nie mogłem tego napisać ! Chciałeś kogoś pouczać ? No to mój drogi znawco zapomnij o grze i zacznij zapoznawać się z takimi rzeczami. Inaczej jeszcze będą 3 topici związane z aktywacją konta itd. Wkurwia mnie już takie lenistwo ludzi ! Znowu musialem długi post napisać (dopiero co skończyłem opierdalać na gamecenter.pl ale od teraz pójdą warny, oszczędze klawiature^^) bo komuś się nie chce pare razy kliknąć -.- Najlepiej nie odpisujmy na tego typu tematy a karol niech to wypierdala do kosza to może będzie troche lepiej...
@down
Wiem ,że troche przesadzam ale jak czytam posty niektórych ludzi na gamecenter w l2 to mnie już szlag trafia, narzekacie tutaj na userów ale tam to byście narzekali. Wszystko jest w nim dobrze posprzątane, dużo info podwieszonych itp. w końcu troche ulgi ,że będzie lżej a tu pisze mi topic, pm i do tego tutaj zadając to samo pytanie -.- Zdenerwowało to mnie i niepotrzebnie się tutaj wyładowałem i tak w łagodny sposób. Od teraz będe walił głową w ściane i zębami o parapet
Nie ma sprawy, nie będe już przeklinał, sorry za to.