Wisełka napisał(a):
wybulilem 200zeta i nie moge grac
O_o nie moze byc ! w czym problem ? jakies szczegoly moze podasz ? samo stwierdzenie 'nie moge grac' nic nam nie mowi ^^ jest tu pare topicow co jak gdzie i z czym to sie je [wiem o tym dobrze bo sam spamowalem o help kilka razy
]
edit : chodzi ci o tego client'a ? nadal ? teraz sobie przypomnialem ze to ty miales taki problem jesli dalej masz ten sam problem ja moge ci zaporoponowac jeszcze jedno rozwiazanie zupdateowania cilenta moze primitywne i nie wiem czy efekywne [ani efektowne] ale sprobowac mozesz jak nic ci nie pomaga .... mianowicie odpal update'a poczekaj powiedzmy pare minut i wylacz go potem zrob to samo on to co ci juz zupdateowal zapisze i bedzie sciagal dalsza czesc a nie od pocatku chyba ze problem polega w sciagnieciu jakiejs konkretnej czesci update'a np jakiegos pliku xxx.gif to juz nie wiem ...
p.s to moze byc czasochlonny update ....
Wisełka napisał(a):
ale zawsze mi sie zaczymuje w tym samym momencie, nie wiem co robic
k zalamka co moge powiedziec - wspolczuje ci :|
Wisełka napisał(a):
ale zawsze mi sie zaczymuje w tym samym momencie, nie wiem co robic
moze problem tkwi w jakims pliku windowsa [o ile to ma jakis wplyw na to] nie wiem bo sie nie znam na tyle na tym ale wydaje mi sie ze w tym moze byc problem a moze jakis firewall etc. to ostetecznie syfiasty soft ^^ proponuje jakiegos reinstala systemu lub/ew. strzal w glowe ....
*icandanceallday*