per-ea -->
widzisz jak masz glupiego admina? nawet Ci nie potrafi przekleic poprawnie mojej odpowiedzi, a brzmiala tak:
Cytuj:
No nic, sadzilem ze skoro strona nie jest uaktualniana (ostatnie zmieny bodajrze we wrzesniu, oraz forum raczej nie jest zbyt uczesszczane jak na strone teoretycznie oficjalna to chcesz sie tego pozbyc, a nie "sprzedawac". Koszt utrzymania domeny, jak i jej zakupu to raptem 122 zeta rocznie, wiec cena 300e jest po prostu cena zarobkowa. Ani mnie na to nie stac, ani nie mam zamiaru tyle placic. Sadzilem, ze chcesz to oddac po ksoztach.
Dodam tylko ze na glupim forum klanowym jest wiecej userow i info niz na stronie teoretycznie oficjalnej....
dopiero pozniej przeslalem zapytanie o cene 100€
wiec infantylne teksty jakie wkleiles powyzej to sorki, ale nie ode mnie.
Druga rzecz to gdzie masz napisane, ze mmorpg.pl staje sie wlascicielem tresci napisanych na tym forum? Owszem jest wlascicielm plikow, ale IMO nie tresci, dopoki ktos tego wyraznie nie zaznaczy.
I wlasnie odpowiedz od administracji na moje pytanie brzmiala: "prosze pytac sie kazdego autora osobno" wiec kity to wciskasz ty a nie ja.
Bezprawnie zostaly IMO skopiowane materialy, chyba ze kazdy autor wyrazil na to zgode.