_wojtas_ napisał(a):
Nie, po prostu uważam, że możesz pisać w sposób bardziej przystępny dla ludzi, język polski nie jest trudny, poza tym ma wiele ciekawszych wyrazów
A skoro Ciebie takie upominanie denerwuje, to już są Twoje problemy emocjonalne, nie moje, ja bawie się bardzo dobrze. Życzę miłego dnia.
Miałem nic nie pisać, aczkolwiek sądzę, że rozczarowałbym Cię nic nie pisząć na Twoją prowokację
Ten napis w Twojej sygnaturze podnosi Twoje ego? Bo innego przeznaczenia nie widzę.
Cytuj:
<ironia mode on> Flame forever ^^ <ironia mode off>
tak i ty mi mowisz o podnoszeniu swojego ego ?
ja nie musze go podbudowywac wogole nie wiem co to ego anyway za to ty napewo musisz bo w kazdym topicu musisz komentowac moje wypowiedzi ktore nie sa skierowane do ciebie oprocz tego ze w iwkeszosci wypadkow napiszesz cos rownie glupiego jak ja z tym ze dotyczy sie to tylko i wylacznie mojej osoby to nie mam do ciebie wiecej zastrzezen O_o poza tym w mojej syg. jest to co jest nie dlatego zeby podniesc moje ego tylko po to zeby nie pisac glupich postow jak ten ktore do niczego nie prowadza a tylko zasmiecaja forum - za to ty jestes w tym mistrzema GF
ps. jesli chodzi o ten filmk to rzeczywiscie ma juz tygodni tak samo jak ahunter ale wczesniej byl tylko ahunter a potem jak dorzucili tego finala jeszcze to jakos dziwnie przy obydwoch filmach jest ta sama data :< wtf ? anyway filmiki jak zwykle fajne ladne i przede wszystkim z ladna muzyka
polecam wszystkie