Xan napisał(a):
Ten 1000-years quest jest calkiem fajny raz dostalem z niego 50 cbp a innym razem 12 czy 14 SoP.Najlepsze co z niego mi wypadlo to w sumie EW-C.
Dla mnie: EWC, EAC, Drake Leather boots i 50 cokes :>
Z medali tez ostatnio EWC sie trafil (ten quest od wh keepera z Oren)
Na AI tez sie oplaca robic questa (wh keeper ktorys go daje) - oprocz kasy leca fragmenty mapy, po zlozeniu 10 fragmentow dostaje sie mape, ktora zanosi sie do Espen'a w Weapons&Armor shopie. Zaznaczy on punkcik na mapie - jest tam skrzynka (klucz do niej kupi sie w magic shopie w Heine). Mi sie z tego questa trafily: EAC, 2xEAD, Sages worn gloves (top D). Do tego masa innych syfow (vendor stuff), ale za klucz zawsze sie zwroci.
Mam jeszcze pytanko odnosnie questa na Royal Membership (Coins of Magic). Dostalem za zadanie kupic ksizke w giran (juz mam) i zdobyc jakas Kail's Coin - w opisie pisali ze rzuca ja ancient gargoyla w Forbidden Plains i w tym samym opisie ze mozna je farmic z Fallen Orkow... Bilem orki godzine i nic :d Za gargulce sie nawet nie bralem (lucznikiem?), pisalo ze okolo 45 trzeba ich zabic ~~. Moje pytanie brzmi: moge kupic ta monete i mi zaliczy? Czy jednak one leca tez z fallen orkow? I jak czesto leca te monety jak juz sie ma Royala (i czy wogole on jest potrzebny zeby dostawac te Kails coins, czy potrzebny on jest tylko do wymiany coinsow
)