Heh moj provider znowu daje d.... (czyt: lagi) wiec poszperalem w necie i przegladalem rozne fora co tam ludzie o L2 wypisuja
Podziele sie z wami z co ciekawszymi wypowiedziami
"ja gram l2 z 1 miech i powiem ze mam chyba 30 czarow na 35 lvl !! a lvl jest 80 max
czeka mnie jeszcze dluga droga zanim poznam wszystkie czary
"
-------------------------------------
"CZY KTOS WIE CZY JEST SPOLSZCZENIE DO LINEAGE 2 ??????????????????????"
"Czy da się grać na dwuch serwerach bez podmiany plików?
Ja chcę grać na klmatycznym a mój brat nie..."
"Czy ktoś wie czy jakiś serwer funkcjonuje z C4? "
"Mam problem z tą grą czytałem recenzję ibardzo mi się podoba, jednak nie mogę jej włączyć menu główne normalnie się włącza, ale wyskakuje okienko z komunikatem o błędzie pisze please check your firewoll, or (...) no coś tam było nie pamiętam dokładnie co, proszę o szybką odpowiedź na e-mail'a:"
"Ta gra jest tak zajebista. Ja osobiscie w lepszą nie grałem. A mam przesrane bo u mnie na kompie nie chodzi i czasem gram u kolegi"
Pyt: "Lineage 2 to super gra tylko mam takie pytanko jak się kogoś spytać czy będzie w Party."
Odp: "Przeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemek żeby się zapytać kogoś czy idzie w party normalnie wciskasz ten klawisz imie gracza i piszesz czy idziesz w party. "
"hmm, a wy płąciciecie abonament?"
"kurde slyszalem ze gierka jest spox mam ja na kompie tylko ze nie umie zrobic ubdate"
"Zrobilem pierw Warlorda 59lvl ale ta postac to troche lipa bo ma mało hp, malo defa i slaby i wolny atak "
"ja mam problemy ze sprzedaniem "saber", "assasin knife" "brigantine helmet" recipes za 150k/sztuka :/ "
Tutaj jakas pani zalozyla klub L2 na epuls.pl :
"OPIS
To pierwszy na Epulsie klub wspaniałaj gierki MMORPG jaką jest Lineage2 ^________^ powoli będe zamieszczała tu różne info o grze postaciach i fabule no i o wszystkim o czym bedziecie chcieli Życze powodzenia w grze ^^ może sie spotkamy ??
Ja osobiście posiadam elfa (mag) który posiada wdzięczne i melodyjne imie a mianowicie "Nathaniel"
REGUŁY
WAŻNY REGULAMIN:
po
1 GŁOSIĆ ŻE LINEAGE 2 TO NAJLEPSZA GRA ONLINE ( innymi słowy LINEAGE 2 Ruuulz
2 grac w Lineage 2 lub byc niedaleko od tego
3 pomagac innym graczom jak ich spotkacie w grze i beda mieli problemy
4 brać czynny udział w klubowym forum i nietylko
5 polować na pk
6 pomagac innym graczom jeśli mają problemiki z grą lub z innymi graczami
7 zatrzymac sie i powiedziec Nathanielowi - "hello"
8 zwerbowac nowych ludkow do klubu (przynajmniej 1)
9 nie denerwować adminki klubu
Aha i bardzo prosze przestańcie pisać w podaniu "bo gram w tą gre" nie lubie tego
Jak piszecie podanie o przyjęcie to znaczy że akceptujecie REGULAMIN co znaczy że POWINNIŚCIE GO PRZESTRZEGAĆ !!! (inaczej grozi wam wydalenie z klubu)
Lojalnie ostrzegam miewam złe dni więc nie badźcie zdziwieni jak was nie przjme do klubu (jeszcze mi sie to nie zdarzyło ale...) albo jak będe zwlekała z akceptacją TAKIE PRZYPADKI MOGĄ SIĘ ZDARZYĆ TYLKO WTEDY GDY W SWOJEJ WERYFIKACJI MNIE WKÓRZYCIE !! (to wcale nie ma na celu zrażanie nikogo)
Jeśli już się zdarzy że kogoś nie przyjme może się starać o przyjęcie drugi raz (winne może być TYLKO podanie)
Klubowiczów którzy nie udzielają się na forum prosze o ponowne zapoznanie się z regulaminem i treściami zawartymi pod nim.
FIN "
"Fabia jezeli szukasz dobrej strategii, a przytym lubisz rpg to polecam Lineage II. Ja sam jestem nie jestem zwolennikiem strategii, ale z tego co slyszalem od kumpli to lineage wymiata i wciaga na cale dni i noce
"
Z bloga o L2:
"A wiec tak:
-Dwarf(krasnolud- buduje przedmioty , dobra sila i HP
-Dark Elf wedlug mnie najlepszy mag sa najszybsza rasa czyli DE+GHP=niedoscigniony odobnik xD
-Elf co tu duzo muwic dobzi lucznicy , plain walker ma fajnego skilla fake death (niby smierc)
-Human czyli czlowiek ma dobre czary i jest dobrym wojakiem
-Orc dobrą klasą jest destroyer ale nic mi o nim nie wiadomo poniewaz nim jeszcze nie gralem
...
Jak na dzisiaj to wszystko - mam nadzieje ze wystarczy..."
EDIT&PS: wiecie co... Na podstawie tego co przeczytalem bardzo sie ciesze z tego ze ta gra jest platna...