skylight00 napisał(a):
zomg szkoda ze siridary jedza ryz :/
zarzucasz mi to ze nie uzywam polskich znakow i duzych liter ? ;o
lol nie widzialem na klawiaturach ó ń ą ę ż ;o wiec wybacz ze ci sie chce i ich uzywasz
jak ktos pisze 'ktury' 'szlem' to mnie poprostu cos strzela ot tyle
anyway kto mial zrozumiec zrozumial xD a reszte mam gdzies
zomg? Co to jest?
Sky, to takie same tłumaczenie jakbym ja, polonistce powiedział, że będę pisał w zeszycie bez polskich znaków, ponieważ mój długopis ich nie obsługuje. Dam Ci taką podopowiedź. Spójrz na klawiaturę, a dokładniej w jej dolną część, obok takiego długiego przycisku, zwanego Space, masz przycisk Alt, naciśnij np. "l" + Alt. I zobacz jakie to proste, masz literę "ł"
Wybacz, ale spora część ludzi, woli jeśli pisze się do nich zrozumiale, a jeśli Ty, piszesz bez polskich znaków, bez znaków interpunkcyjnych, to nie da się Ciebie rozczytać. Swoją drogą sądzę, że Twoja klawaitura ma znaki interpunkcyjne
. A jeśli Ty masz takie osoby gdzieś, to i te osoby będą miały Ciebie gdzieś, a uwierz mi, że z tym nie wygrasz. Pisałeś, że jesteś osobą typu "nolife", proponuję zerwać deski z okien, wpuścić trochę świeżego powietrza, wyjść na dwór, przewietrzyć się i znaleźć sobie "life", bo z tego co widzę, skutki tego są tragiczne
Edit:
Ja nawet w L2 zaczynam wypowiedzi z dużej litery, piszę pełnymi zdaniami, bez skrótów, bo chcę być zrozumiany i wierz mi, że ludzie doceniają takie coś
. Jestem ciekaw jak Ty w L2 piszesz;). stfu rly!!.