Sylvian napisał(a):
Ja tam się nie zgodzę. Jak ktos nie ma 2 kont - to zwierzak jest świetną sprawą. Bo z nim bez-problemowo można solować.
Druga sprawa to hatchlingi/strydery/wilki nie żra okreslonego % expa tylko tyle ile dmg. zadają.
Stary - a probowales levelowac peta grajac normalnie high level charem?
Ja sobie kupilem ostatnio 15 lev wilka i on wogole nie dostawal XP - podobnie jest ze striderami.
Dla mnie chore jest to, ze jesli zapragniesz miec peta bedac sam na 60-70 lev to musisz sobie do tego robic alta.
Cytuj:
Mając 53lev. jakiś middle C grade sprzęt spokojnie solowałem sobie w DV ze świerzym tygryskiem (czyli chyba 28lev. mial - godzinę później zwierzak miał 32lev). I tak non-stop bez odpoczynku.
No i dlatego pisalem ze dopiero te nowe pety sa "przemyslane".
Cytuj:
PS. Karol co do wybuchu big-booma to napewno ograniczyli ilość mobów jaka dostanie dmg od niego z tego co pamiętam. Wszystkie AOE skille teraz na max 20 mobów będą działać. Co do agro i lev. bb to pisałem wcześniej - tylko śmialiście ze mnie
20 mobow to nie tak zle - to sa 4 grupy z AB albo 5 z tanor.
Problem polega na tym ze nawet jesli slesz BigBooma na JEDNA geupe to wybuch zabija zamiast 4-5 mobow tylko 1-2 bo ma promien eksplozji zmniejszony.
A co do "smialiscie sie" - bazowalem na tym co pisali w patch notes i z tego co wychodzilo to nie bylo tak zle.
Jesli na AB i tak polowalem na 2-3 grupy mobow i do zabicia ich potrzebowalem 2 big boomow to zamiana na 1 z blesed SpS nic by nie zmienila.
Problem w tym, ze oni zrobili mase nieudokumentowanych zmian i jesli w tej formie jak sa na PTS wejda na live to baaaardzo wspolczuje WS - nadal nikt go do grupy nie wezmie (bo po co) a solowac bedzie mogl jakies 2-3x wolniej niz inne klasy.