ja o privach moge wam tylko dodac [dla tych co w nie nie wierza:P ] ze tam naprawde duzo robia O_o nie bronie bynajmniej priv servero ani adminow ale gralem na serverze gdzie dzialaly wszystkie lokacje z c2 c3 czyli catacumby necro etc ba malo tego dzialalo 7 signs O_o wszystkie seal stony etc ! mozecie nie wierzyc ale teraz gram an oficialu od jakiegos czasu i wiem ze niewiele im brakowalo do tego co jest na oficialu ... tzn niewiele na pierwszy rzut oka ;] bo cp czy rec. moga jeszcze zapomniec na dlugi dlugi czas ! prawda jest taka ze ludzie tam graja bo moga miec wszystko z donate'a na wiekszosci serverow :| inni zas twierdza [tak jak moi znajomi] ze poprostu nie chca grac na retailu bo tu ludzie maja juz 'wszystko' i 75lvl'e i nie chce ich gonic miesiacami ... dla mnie ten powod jest dosc aburdalny zeby nie mowic ze to kretynstwo ... ale dlugo sie z nimi trzymalem wiekszosc moich znajomych znam ponad rok malo tego gralem z nimi po 15h dziennie : o jak by nie patrzec na privach sie 'wychowalem' czesto sie ludzie zastanawiaja dlaczego ludzie tam graja i to chyba poprostu lezy w ich mentalnosci
polskiej ^^ anyway nie zawsze mozna byc on the top right ? dziwie sie z tylu ludzi nie widzi tego ze na takim retailu wszystko cieszy : ) przynajmniej mnie kazda minuta spedzona w zatloczonym giran czy tez aden gdzie przez 5 minut mi sie wszyscy laduja
czy tez farmuje sie expa [mam jeszcze niski lvl] ale wiem jak to jest bic expa 3-4h bez przerwy [no chyba ze na jakies buffy] i nabic 20%
ale za to jaka radosc jak sie juz dobija nowy lvl a co dopiero jak sie dobija lvl gdzie sa nowe skille : ) pisze to chyba tylko po to zeby zachecic ludzi grajacych na privach ! udalo mi sie namowic 3 czy 4 znajomych do grania na retailu i prawdopodobnie przyjda tu za jakis czas narazie zwerbowalem brata ^^ ale on newbie jest
jedyne co wie o grze to ze dorf female jest ladny i ze mozna zostac BH [bh juz nie wie xD] i szukac nim matsow ,recek i czesci ze spoila
k kwiatek to moze nie byl ale mam andzieje ze nie zostane zlinczowany ;]
bo do roboty zaraz musze isc :/ tam mnie zlinczuja