Piszpan napisał(a):
heh smieszny jestes alu i tyle.
Smieszna jest osoba ktory nigdy nie wnosi nic do dyskusji.
Piszpan napisał(a):
fakt czasem lukne na twego posta jak widze mase twoich postow jeden pod drugim, ot takie zboczenie ale juz sie poprawie.
Zapewne jedno z wielu.
Piszpan napisał(a):
Mowisz mi o ze nie daje zadnych argumentow lol. Ja po prostu pisze to co widze na codzien jak gra ta czy inna profesja.
Jedyne co robisz to przytakujesz innym, dajmy ten topick, podales w nim jakis argument?
Piszpan napisał(a):
Twoje wnioski nie wiem skad sie biora bo pwrlvl to nie jest gra.
Tak tak, a osoby co kozystaja z plvl albo odrazu ebay charow nie wiedza nic o grze a co dopiero pvp...
Piszpan napisał(a):
Mowisz ze PR wali kryta raz na rok , owszem nie wali czesto ale ty jak zwykle przesadzasz.
Porownujac do sr/he to wypada biednie kiedy taki he z drakiem w/focus ma wiecej crit rate niz pr (soul) z sws+focus (dla he wchodzilo jeszcze focus i cov).
Piszpan napisał(a):
Ot chocby dzisiaj bilem sie z PR on mnie critnal 2 razy ja jego raz i on bsoe:)
Przezyles 2 crity?
Piszpan napisał(a):
Musisz wiecej miec alu doswiadczenia z gry a nie z czytania for czy czego tam.
Jakbym moja wiedze opieral na mmorpg dziale lineage2 to rzeczywiscie, pewnie bym uwazal ze dorf+bd>all i ze pr ma najwiecej con w grze.
Piszpan napisał(a):
Co do flame i chowania sie w piaskownicy, to jest forum internetowe a nie publiczne i cuz ale po mordzie nie mam ci jak dac a za stary jestem na pyskowki z piaskownicy tia i to by bylo chyba na tyle czas znow na ignora chyba bo ni ma jak inaczej
Brak mi argumentow, to uzywam sily? Ja rozwiazuje problemy slownie.
Szu napisał(a):
Za to ty masz jej za duzo
wyobraznia =/= wiedza.
Szu napisał(a):
Ty naprawde w to wierzysz ??
Na tej zasadzie dziala l2, wszystko ejst obliczane matematycznie i wszystko )buffy,debuffy,setbonusy.enchanty) ma wplyw na koncowy wynik.
Szu napisał(a):
A no widzisz pierdolnelo mi sie bo niejetem skosnookim walekerem tylko czlowiekiem ktory ma rodzine, przyjaciol, laske i zycie osobiste. Dla mnie nic wiekiego zapamietalem critic z normalnego hita jako z DS i co ??
To ze masz rodzine przyjaciol laske itp, to chyba normalne?
Ja niewiem moze dla ciebie to jakies osiagniecie, ale dlamnie to jest rzecz normalna (no moze poza zakladaniem rodziny, jestem poprostu na to za mlody). A zapamietanie crita jako crit z ds a potem klucenie sie ze tak bylo i staranie sie udowodnic ze jakies buffy zwiekszaja crit dmg z ds nie ejst normalne.
Szu napisał(a):
Takiego przykladu ci niedam ale mowiles o podniesieniu p.def i o ...
Chyba masz jakis nowy skosnooki skill co ci 30% p.def podnosi, jak sie nazywa ?? Alu fantasy Xeh ??
Jakos nie widze w tym przykladzie zebym uzyl slowa mdef, cala dyskusja byla o PR i jego hexie, wiec chyba nie sadzisz zebym nagle zmienil temat dyskusji na np spsa?
podniesc o 30% moge z bazowego bez zadnych problemow, ba moge ze swoich buffow podniesc o 57%.
A w samej wypowiedzi mialem na mysli zmiane dajmy tallum na maj light, sadze ze wyszlo by okolo 30%.
Szu napisał(a):
Ethan+forumowe gestapo ??? ROFL. Przykry jestes jakis, naprawde ...
Widzisz jeden sie przyzna a drugi bedzie podawal wyciagniete z dupy rownania matematyczne ktorych niezna ... (cos w stylu PRO Ala vs rest wordl/ PRO Ala>all, a tak naprawde PRO Ala < kid w pisakownicy)
Chyba nie widziales tego topicka, jak to ethan sie klucil ze mna i phistem jaki build dla bd jest najs, przez 4 czy 5 stron jechali nas ze nie mamy racji a jak sie skonczylo? LOL linkiem do poradnika ethana w ktorym jest to co walkowalem przez 4 strony. I racja Ethan sie nadal nie przyznal do bledu jak i "forumowe gestapo".
I fakt nie znam tych rownan (znam tylko obliczenia matak x skillpower/mdef, z hexem dziala na podobnej zasadzie.
Szu napisał(a):
WOW, a juz myslalem ze hex dla ciebie to rownanie matematyczne ktorego nieznasz a tu popatrz jakie kwiatki. Dla mnie hex - -30% p.def
Fakt hex to -30% ale jak sam podales z 600pdef ( bez zadnych konkretow czyli moga byc buffy) zawsze wyjdzie ci -180pdef czyli efekt koncowy 420, co sie mija z prawda, gdyz pod uwage cza wziasc roznego rodzaju buffy/debuffy/set bonusy ktore wplywaja na pdef (dodatnio/ujemnie) maja to wszystko wtedy mozna obliczac ile hex zabeirze pdef (punktowo, nie %).
Szu napisał(a):
a co za tym idzie +- 30% wiecej dmg ktorego zadaje (specjalnie dla ciebie bawailem sie 30 min by to sprawdzic zarowno na zbuffowanym celu jak i nie.)
Wyobraz sobie ze w testowanie pdef to ja sie bawilem dosc duzo (dylemat miedzy dc set a tallum), i ci powiem ze poswiecajac okolo 120pdef (jakies 18% max pdef na buffach), nie zaczelem nagle otrzymywac 18%dmg wiecej, BA to bylo wrecz niezauwazalne gdyz takie sa robe.
I pytanie czy twoim celem byl mob? Bo jak tak to LOL.
I skoro przeprowadziles te wszystkie swoje "testy" nie tak dawno to podaj efekt na kim testowales co nosil (robe/light/heavy) czy przypadkiem nie mial tarczy (bo np mogles nie wpasc na pomysl ze walac w shield bez bs/adv block moze nie wejsc block shield i czasem jest roznica 33% dmg).
Oby to nie bylo jak z ta lista buffow pod ds
Szu napisał(a):
Ale to wiesz pewnie dlatego ze moj PR zna te tajemnicze rownanie matematyczne.
HF kid
Raczej dlatego ze jestes ignorantem ktory pierw sie kluci a potem przyznaje ze przez ten caly czas nie ma racji.