Kess napisał(a):
Jedyne logiczne wytlumaczenie sytuacji. Moze masz racje. Tylko jak ktos taki jak ja ma sie zachecic i zakupic nastepne 60 ? Ehhh...
Nie wiem.
Mi po prostu boty nigdy nie przeszkadzaly w zadnej grze a juz szczegolnie w takiej gdzie mozna bylo traktowac je jako zrodlo dodatkowego zarobku (przed tym debilnym ostatnim patchem).
Rozumiem, ze Tobie one tez nie przeszkadzaja same w sobie tylko ludzie ktorzy korzystaja z ich uslug kupujac adene i w ten sposob, mowiac eufemistycznie, "ida na skroty"?
IMO zycie nigdy nie bedzie fair - poza ebayerami beda zawsze scamerzy, Ci ktorzy kase dostali od gildii, starszego brata etc.
Jakby nie patrzec to zawsze lepszy bot niz GM ktorego bezstronnosc jest dyskusyjna jesli w gre wchodzi donate.
Nie chce Ciebie ani nikogo prowokowac do dyskusji nad tym gdzie lepiej grac (dlatego zreszta zamykam ten watek - temat chyba zostal wyczerpany) ale pomysl co jest dla Ciebie wazniejsze: stabilna, zawsze najnowsza gra ktora gwarantuje Ci, ze to Ty sie nie znudzisz pierwszy^^ czy darmowy pirat.