Piszpan napisał(a):
sylvi czego ty sie tak rzucasz "pierdzielicie" kazdy ma prawo miec swoje zdanie. Ja mam wlasnie takie ze ot fajna sprawa ta nowa rasa ale nie wyobrazam sobie ze polowa l2 bedzie robic rerola albo co jak masz suba na 70 lvl. Nowa rasa fajna rzecz ale powinni dodac do niej jakis latwiejszy exp bo ja po prostu nie wyobrazam sobie jak mozna expic kolejna postac zeby byla uzyteczna. Taka nowa rasa to powinna byc w c4 albo c5 max. wyluzuj sylvi.
Gezzz a gdzie ja się rzucam. Po prostu npisałem, że marudzicie bez sensu - bo nie ma faktycznych powodów aby być nastawionym anty do tego - przynajmniej przy obecnym stanie wiedzy.
Nie dość, że coś świeżego dodali to jeszcze źle. Nikt się nie spodziewa, że połowa ludzi od razu rzuci się na nową rasę, to tak jak by twierdzić, żę po jakimś patchu połowa zacznie grać jako BH.
Bo chyba nie chcesz mi powiedzieć Elfi, że słowo "pierdzielicie" tak udezyło w twoj poczucie moralności czy odcucia osobiste?
Zawsze dodawali content, którego na oczy większość ludzi nie zobaczy właśnie ze względu na to, że posiadają już postacie. Ale jeżeli gra się rozwija to na wielu płaszczyznach a nie tylko zwiększanie level cap'u i dodawanie coraż to bardziej uber itemów.