skylight00 napisał(a):
pooma nie widzisz ze to topic o filmikach ? a nie o tym jak nagrac samego siebie zeby potem to obejrzec ? po co mam nagrywa sobie filmik z areny jak moge zagrac z kims innym i miec wiecej fanu :| ja mowie o nagrywaniu filmikow avi takich zeby pokazac 'swiatu' a ty nie mam pojecia o czym mowisz ale HF
Boshe a co niby nagrywasz jak nie filmy? Poza tym nagrywasz sie nie tylko dla siebie.. Jakbys nie wiedzial - mozesz komus wyslac ten plik replay i on tez to moze obejrzec jak ty u siebie. Co z tego ze na avi mozesz dodac rozne efekty specjalne, zmienic muzyke itd skoro tak duzo zajmuja?
In-game recorder jest dla filmikow gdzie sie liczy tresc a nie forma. Chodzi mi wlasnie o to o czym Sylv pisal - glownie o pojedynki 1v1, ewentualnie jakies ladniejsze siege bo na Avi robionych na siege'u przewaznie nic nie widac, a ogladajac repa sam sobie ustawiasz poziom detali. Wracajac do 1v1 - np. chetnie bym obejrzal replaya DA vs jakis nuker, gdzie DA tylko stuna puszcza - podobno pantera wogole nie budzi ze stuna a mi sie nie chcialo tego sprawdzac, za to chcialbym to zobaczyc.
Wezmy tez np. takiego starcrafta - tam tez mozna zapisywac replaye w grze i tez sa liczne Vody i Povy z gier.. Zgadnij co sie cieszy wieksza popularnoscia.. Ludzie bardziej wola te zapisane w grze ze wzgledu na ich wartosc merytoryczna
Pliczki sa malutkie, szybki upload na stronki, szybki download... Nie to zebym calkowicie negowal frapsa
Po prostu wg mnie in-game recorder to swietne i niedoceniane narzedzie :/
Cytuj:
nie mam pojecia o czym mowisz
to po co odpisujesz