Piszpan jestem pod wrażeniem tej zabawy z Draco+7
Jesteś moim guru
Ja nie miałem jeszcze takich doświadczeń z trade, ale się staram.
Raz pewnego dnia miałem koło południa Carnage Bow clean na sell. Wystawiłem za 60kk i poszedłem coś w domu robić (była sobota). Za jakiś czas koleś na PM proponuje mi 15kk w Adenie i chce dołożyć jeszcze Valhallę.
Potem Valhallę zamiast sprzedać (wystawiłem za 55kk) to zamieniłem za SOESa i 15kk.
SOES zamiast się sprzedać za 50kk, to zamieniłem za Avadon Robe seta (clean) i 30kk.
Chwilę po tym inny koleś dawał mi znów SOESa za mojego ledwo co zdobytego Avadonika. Chciał jeszcze kasy ode mnie. Dorzuciłem mu 15kk.
Po jakiejś godzinie Znów dobiłem targu. Tym razem ten drugi SOES poszedł zgadnijcie za co? Za Avadon Robe seta (robe +4) i 25kk.
Zajęło mi to jakieś 6 godzin. Po prostu wystawiałem sklepy, odpowiadałem na wszystkie PMy i się targowałem, aby sprzedać z zyskiem dla mnie. Poza tym trochę się ogłaszałem na trade.
Oczywiście po drodze miałem o wiele więcej innych propozycji na trade. Podaję tylko te co dobiłem targu
Podsumowanie:
Zamieniłem Carnage Bow na: Avadon Robe seta (robe +4), którego sobie zostawiłem i 70kk Adeny. Opłacało się?